Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΤσιτσιπάς: Ξέρω ότι δεν με αγαπούν όλοι

Τσιτσιπάς: Ξέρω ότι δεν με αγαπούν όλοι

Μετά την ήττα του με 3-2 από τον Αλκαράθ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για το ματς αλλά και για τα όσα συζητιούνται το τελευταίο διάστημα γύρω απ’ το όνομά του.Ο Έλληνας πρωταθλητής σχολίασε ξανά τα toilet breaks του, ενώ πέταξε και την σπόντα του για τον Σάσα Ζβέρεφ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ξέρω ότι δεν με αγαπούν όλοι. Δεν έχω τέτοιο στόχο. Ο καθένας μπορεί να διαλέξει τον αγαπημένο του παίκτη, να διαλέξει μια πλευρά. Το ένιωσα αυτό, αλλά το αγνόησα. Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει, αυτό είναι. Ο κόσμος δεν είναι μέσα στο άθλημα, δεν ξέρει τι συμβαίνει. Αυτές οι κατηγορίες είναι τελείως αναληθείς. Αυτή για το ματς στο Σινσινάτι είναι η πιο γελοία που έχω ακούσει στη ζωή μου. Δείχνει το επίπεδο του ανθρώπου που το λέει (αναφερόμενος στον Ζβέρεφ)».

Για την υποστήριξη του Arthur Ashe προς τον Aλκαράθ είπε:

«Εξεπλάγην, κατά έναν τρόπο. Δεν αφήνω να με πάρει από κάτω, γιατί κάνω το παιχνίδι μου. Η υποστήριξη είναι σημαντική, αλλά εγώ απλά πρέπει να βγω έξω και να παίξω. Δεν έχει σημασία. Πήρα το toilet break σαν φυσιολογικός άνθρωπος. Μπορεί να πήρα περισσότερο χρόνο από άλλους. Αν υπήρχε, όμως, κανονισμός, τότε θα προσπαθούσα να ακολουθήσω το πρωτόκολλο.

Σχετικά με τις καθυστερήσεις, που κάνουν οι συναθλητές του ο Τσιτσιπάς είπε:

«Νιώθω ότι ο κόσμος δεν καταλαβαίνει. Είναι εδώ για το σόου. Θέλουν να δουν τένις, είναι ανυπόμονοι, ειδικά η νέα γενιά. Θέλουν να τελειώνει γρήγορα. Το μόνο που κάνω είναι να αλλάξω τα βρεγμένα ρούχα μου.

Προφανώς, είναι μεγάλο θέμα. Και δεν συζητιούνται άλλα πράγματα, όπως παίκτες που παίρνουν περισσότερο χρόνο και εγώ να κρυώνω, να μη νιώθω το παιχνίδι μου, όταν πρέπει να περιμένω 30 με 35 δευτερόλεπτα μεταξύ των σερβίς.

Και σε ένα από τα ματς μου εδώ έπρεπε να περιμένω πολύ μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου σερβίς. Δεν παραπονέθηκα. Δεν ξέρω γιατί όλοι είναι ξαφνικά εναντίον μου, ειδικά όταν άλλοι παίκτες δεν ακολουθούν τους κανόνες και δεν τηρούν τα 25 δευτερόλεπτα».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα