Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΤριάρα και ιδανικό κιτρινόμαυρο φινάλε

Τριάρα και ιδανικό κιτρινόμαυρο φινάλε

Με τη νίκη και τους τρεις βαθμούς έφυγε ο Άρης από τα Γιάννενα, αφού επικράτησε με 3-0 του τοπικού ΠΑΣ.

Η ομάδα του Χέρμαν Μπούργος σε συνδυασμό με την ήττα του Παναθηναϊκού στην Τούμπα τερματίζει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Κανένα περιθώριο δεν άφησαν οι κιτρινόμαυροι στους αντιπάλους τους, και προηγήθηκαν μόλις στο 8ο λεπτό όταν μετά από κόρνερ, ο Φαμπιάνο μέσα από την περιοχή με ωραίο βολέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Λοντίγκιν για το 1-0.

Στο 22ο λεπτό ο Καμαρά πήρε την ασίστ και με όμορφο πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0 υπέρ του Άρη, που έβαλε τις βάσεις για μια ακόμη μεγάλη νίκη.

Από κει και πέρα και μέχρι να τελειώσει το ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και κέρδισαν κάποια κόρνερ τα οποία δεν έφεραν το πολυπόθητο τρίτο γκολ.

Έτσι οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, με το 2-0 να είναι το σκορ που σφράγισε τις προσπάθειες των δυο ομάδων.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 56′ ο Μαντσίνι βρήκε ωραία τον Ματέο Γκαρσία, εκείνος όμως δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Λοντίγκιν για το 3-0.

Το οποίο ήρθε στο 81′ με τον Εμπαγκατά να πιάνει ένα πολύ ωραίο πλασέ έξω από την περιοχή και να δίνει διαστάσεις θριάμβου σε αυτή την πολύ μεγάλη νίκη της ομάδας του κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Σάλιακας (72′ Οικονομόπουλος), Εραμούσπε, Κάργας, Ποζνάνσκι (61′ Κόντε), Καραχάλιος (8′ Λιάσος), Στάνκο, Γκαρντάβσκι, Σνάιντερ, Κύρκος, Περέα.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Εμπακατά, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Σάκιτς, Ντουκουρέ, Ματίγια, Μαντσίνι (59′ Γκάμα), Ιτούρμπε (53′ Γκαρσία), Καμαρά (73′ Δεληζήσης), Πάλμα.

Πηγή: thessports.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα