Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΤον «καθάρισε» ξανά ο Άρης!

Τον «καθάρισε» ξανά ο Άρης!

Όλο και πιο κοντά η Ευρώπη για τον Άρη, που μετά τη νίκη στο Βόλο έφτασε στη δεύτερη σερί του νίκη στα play-off.

Η ομάδα του Τόλη Τερζή ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής του μίνι πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό και τον κέρδισε με 2-1, στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η διαφορά πλέον από το Βόλο πήγε στο +7, σημείο αναφοράς η γκολάρα του Πάλμα αλλά και ο εκπληκτικός Νταμπό.

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στο πρώτο 30λεπτο, καθοδηγούμενος από τον Φορτούνη ο οποίος είχε ελευθερία κινήσεων. Ο Άρης ήταν πιο… τσαπατσούλης στο γήπεδο, χωρίς να προσέχει ιδιαίτερα στην τελική προσπάθεια. Επιπροσθέτως οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο ευκαιρίες να σκοράρουν αλλά ο Κουέστα με σωτήριες επεμβάσεις είπε “όχι”.

Στο 36΄ο Άρης άνοιξε το σκορ με υπέροχο γκολ από τον Πάλμα. Ο Ονδούριος επιθετικός εκτέλεσε κόρνερ από τ’ αριστερά και η μπάλα κατέληξε φαλτσαριστά απευθείας στα δίχτυα του Πασχαλάκη για το 1-0! Η φάση είχε ξεκινήσει από επικίνδυνη σέντρα του Εμπακατά, με τον Μπα να παραχωρεί το κόρνερ και τον Πάλμα να πετυχαίνει ένα εκπληκτικό τέρμα.

Στο 65 ο Άρης διπλασίασε τα τέρματά του με τον Νταμπό που πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Άρη. Ο Ιτούρμπε νίκησε τον Ανδρούτσο και έκανε γύρισμα από τ’ αριστερά με τη μπάλα να περνά κάτω από τα πόδια του Μπα φτάνοντας στον Νταμπό που την έστειλε στα δίχτυα για το 2-0.

Στο 67΄ο Ολυμπιακός ζήτησε χέρι του Μαζικού μετά απο σέντρα του Ανδρούτσου. Το VAR έστειλε τον διαιτητή να δει τη φάση με τον Μάκελι να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Μακαμπού ευστόχησε μειώνοντας σε 2-1.

Σκορ που δεν άλλαξε παρά τις προσπάθειες των παικτών και των δυο ομάδων να σημειώσουν ένα τέρμα, με τους παίκτες του Άρη να πανηγυρίζουν ένα πολύτιμο τρίποντο.

Οι συνθέσεις:

Άρης: Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Πίρσμαν, Μαζικού, Ντουκουρέ, Νταρίντα, Νταμπό (88’ Ενκουλού), Ματέο Γκαρσία (76’ Καμάτσο), Λούις Πάλμα (58’ Ιτούρμπε), Καμαρά (88’ Χριστοδουλόπουλος).

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Μπα, Ρέαπτσιουκ (86’ Ραμόν), Εμβιλά, Κασάμι (57’ Χουάνγκ), Βρουσάι (74’ Βαλμπουενά), Φορτούνης, Μασούρας (58’ Μπιέλ), Μπακαμπού (86’ Ελ Αραμπί).

Πηγή:thessports.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα