Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠατέρας Τζόκοβιτς: «Δεν θα παίξει υπό το καθεστώς εκβιασμού στο Australian Open...

Πατέρας Τζόκοβιτς: «Δεν θα παίξει υπό το καθεστώς εκβιασμού στο Australian Open ο Νόβακ»

O πατέρας του Νόβακ Τζόκοβιτς,Σρέντιαν, εξαπέλυσε επίθεση στο Australian Open για την απόφαση του να δεχτεί μόνο τους ανεμβολίαστους και τόνισε πως ο γιος του δεν θα παίξει υπό καθεστώς εκβιασμού.
Έξω από τα δόντια μίλησε για μια ακόμη φορά ο Σρέντιαν Τζόκοβιτς.

Ο πατέρας του Νόβακ Τζόκοβιτς έδωσε συνεντευξη στο Prva TV στη Σερβία και δήλωσε ότι ο γιος του είναι πολύ πιθανό ν’ αγωνιστεί στο Australian Open υπό καθεστώς εκβιασμών.

Το Australian Open ακολούθησε την απόφαση της κυβέρνησης της Βικτόρια και δεν θα επιτρέψει σε ανεμβολίαστους τενίστες να συμμετάσχουν στο τουρνουά που θα διεξαχθεί από τις 17 έως τις 30/1.

Ο Σρέντιαν είπε μεταξύ άλλων: «Δεν ξέρω ούτε εγώ αν και πότε θα κοινοποιήσει το αν έχει εμβολιαστεί ή όχι. Η ανακοίνωση της κυβέρνησης ήταν ντροπιαστική για έναν παίκτη που έχει κερδίσει 9 τίτλους στη Μελβούρνη.

Φυσικά και θέλει να παίξει γιατί είναι αθλητής. Υπάρχουν πολλοί συμπατριώτες μας που θα θέλουν να τον δουν ξανά. Όμως υπό αυτές τις συνθήκες εκβιασμού μάλλον δεν θα παίξει στο Australian Open. Εγώ στη θέση του δεν θα το έκανα».

O Nόβακ Τζόκοβιτς δεν έχει ανακοινώσει εάν είναι εμβολιασμένος και όλοι περιμένουν τι θα πράξει εν όψει του Australian Open.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα