Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠΑΟΚ: Τα πλάνα του Λουτσέσκου για το ματς με τη Λαμία

ΠΑΟΚ: Τα πλάνα του Λουτσέσκου για το ματς με τη Λαμία

Μετά τη σημαντική νίκη του ΠΑΟΚ στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς κόντρα στον Άρη, και φυσικά με την ψυχολογία στα ύψη, ο Δικέφαλος του Βορρά στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λαμίας (07/01, 19:30) , για να συνεχίσει τις νίκες και να κλείσει όσον το δυνατόν περισσότερο την βαθμολογική ψαλίδα από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

Ο ΠΑΟΚ έκανε ποδαρικό με το “δεξί” στο νέο έτος, επικράτησε δίκαια του Άρη και συνεχίζει τις υποχρεώσεις του, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, αυτή την φορά με αντίπαλο την Λαμία. Ο χρόνος ξεκούρασης για τους ποδοσφαιριστές ήταν ελάχιστος, από χθες άλλωστε τα μέλη της αποστολής βρίσκονται στην Λαμία και προετοιμάζονται για τον αποψινό αγώνα (19:30, Cosmote Sport 1).

Για να πετύχει λοιπόν μια ακόμη νίκη, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει συμπεριλάβει στην αποστολή του 21 παίκτες, αφήνοντας πίσω στη Θεσσαλονίκη τους «γνώριμους» τραυματίες Ελ Καντουρί, Κούρτιτς και Τσαούση, στους οποίους ωστόσο προστέθηκε εκτάκτως και ο Αντρέ Βιερίνια. Ο Πορτογάλος ένιωσε ενοχλήσεις στη γάμπα και για αυτό κρίθηκε προτιμότερο να προφυλαχθεί. Εκτός έμεινε και ο Κάργας, ενώ ο Μιχαηλίδης θα είναι παρών στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ Β.

Σε κάθε περίπτωση, πέρα από το γεγονός οτι ο ΠΑΟΚ προέρχεται από μεγάλη νίκη, θα κατέβει στο γήπεδο με τον αέρα του φαβορί καθώς σε όλα τα εκτός έδρας ματς με τη Λαμία έχει καταφέρει να φύγει με τους τρεις βαθμούς.

Δείτε αναλυτικά τις πιθανές εντεκάδες των δύο ομάδων:

ΛΑΜΙΑ (4-2-3-1): Γκαραβέλης, Βασιλαντωνόπουλος, Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Γκοράνοφ, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Γιακουμάκης, Ντε Βισέντι, Ρούμπεν Μαρτίνες, Βέργος

ΠΑΟΚ (4-2-3-1): Κοτάρσκι, Λύρατζης, Ινγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Αουγκούστο, Ντάντας, Νάρεϊ, Κωνσταντέλιας, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Ολιβέϊρα

Πηγή: metrosport.gr

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα