Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠΑΟΚ: Ξανά εκτός Ολιβέιρα και Κουλιεράκης - Δύσκολα προλαβαίνουν Λεβαδειακό

ΠΑΟΚ: Ξανά εκτός Ολιβέιρα και Κουλιεράκης – Δύσκολα προλαβαίνουν Λεβαδειακό

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό την Κυριακή κορυφώθηκε σήμερα και ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να κάνει την τελική του δοκιμή αύριο για τους έντεκα που θα ξεκινήσουν την αναμέτρηση, περιμένοντας να δει και την κατάσταση δυο παικτών που δεν έχουν κάνει προπόνηση καθόλου μέσα την εβδομάδα.

Τόσο ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, όσο και ο Νέλσον Ολιβέιρα συνεχίζουν την θεραπεία τους, δεν έχουν προπονηθεί με την ομάδα όλη την εβδομάδα και ως εκ τούτου η συμμετοχή τους στο παιχνίδι στην Λιβαδειά δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Στο μέτωπο του Νέλσον Ολιβέιρα τα μηνύματα δεν είναι ενθαρρυντικά. Μπορεί η μαγνητική τομογραφία να έδειξε πως δεν έχει υποστεί θλάση αλλά κατά την διάρκεια της χθεσινής προπόνησης έμεινε στο γυμναστήριο και στην πισίνα για αποθεραπεία και δεν βγήκε στο γήπεδο. Το ίδιο πρόγραμμα δηλαδή που ακολουθεί εδώ και μέρες ο Μπράντον Τόμας, που δεν υπολογίζεται από τον Λουτσέσκου και θα επιστρέψει στις αρχές Νοέμβρη.

Με την κατάσταση αυτή που έχει δημιουργηθεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου ετοιμάζεται ήδη για εναλλακτικά πλάνα σε ότι αφορά την κορυφή της επίθεσης του Δικεφάλου την Κυριακή κόντρα στον Λεβαδειακό. Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει δυο επιλογές, σε περίπτωση που δεν καταφέρει ο Ολιβέιρα.

Η μια είναι η χρησιμοποίηση του Βασίλη Γκορτεζιάνι στην ενδεκάδα και να παραμείνει ανέγγιχτη μεσοεπιθετική γραμμή με Ζίβκοβιτς, Αουγκούστο και Νάρεϊ, ωστόσο υπάρχει και το plan b. Αυτό έχει να κάνει με την χρησιμοποίηση του Κάλεντ Νάρεϊ (έγινε και στην ρεβάνς με την Λέφσκι) στην κορυφή να παίξει με τον Γιάννη Κωνσταντέλια να διεκδκεί τη θέση στο δεξί άκρο της επίθεσης.

Σε ότι αφορά τον Κουλιεράκη, αν παραμεινει στα «πιτς» που ειναι και το πιο πιθανό, δίπλα στον Ίνγκι Ίνγκασον πιθανότατα θα συνεχίσει ο Ιβάν Νάσμπεργκ, ενώ υπάρχει και η επιλογή του Γιάννη Κάργα.

Πηγή: Thessports.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα