Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠΑΟΚ: Θεραπεία ο Βιεϊρίνια, ατομικό ο Ελ Καντουρί

ΠΑΟΚ: Θεραπεία ο Βιεϊρίνια, ατομικό ο Ελ Καντουρί

Πάσχα στο γήπεδο έκαναν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, καθώς η ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» στα ημιτελικά του Κυπέλλου δεν επέτρεπε… ξεκούραση για τους παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια κάνει αγώνα δρόμου στην προσπάθεια να προλάβει το κρίσιμο ματς με τους «ερυθρόλευκους», αφού ο αρχηγός του ΠΑΟΚ δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον μυϊκό τραυματισμό από τον αγώνα ρεβάνς με τη Μαρσέιγ πριν από δύο εβδομάδες. Ο Βιεϊρίνια συνέχισε τη θεραπευτική αγωγή και σήμερα (24/4), ενώ αύριο, Δευτέρα (25/4) ο Πορτογάλος θα δοκιμάσει να επιστρέψει στις προπονήσεις.

Θεραπεία έκανε και ανήμερα το Πάσχα και ο Βραζιλιάνος Λέο Ζαμπά, ο οποίος θα χάσει τα κρίσιμα ματς που ακολουθούν για διάστημα τριών εβδομάδων, λόγω του τραυματισμού που αποκόμισε στον ώμο από το παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο ακολούθησε ο Ομάρ Ελ Καντουρί.

Το πρώτο κομμάτι της προπόνησης ήταν αφιερωμένο στη φυσική κατάσταση. Οι παίκτες μετά την προθέρμανση έκαναν δρομικές ασκήσεις και σπριντ, ενώ στη συνέχεια έπαιξαν παιχνίδι κατοχής. Τη σκυτάλη πήρε ο Ράζβαν Λουτσέσκου για ένα μάθημα τακτικής, ενώ στο φινάλε διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα με συγκεκριμένες οδηγίες.

Η επόμενη προπόνηση του «Δικέφαλου του Βορρά» έχει προγραμματιστεί για αύριο, Δευτέρα του Πάσχα (25/4) στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα