Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠΑΟΚ - Άρης: Στοίχημα στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

ΠΑΟΚ – Άρης: Στοίχημα στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

 

Το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα και το Betmarket.gr έχει τα προγνωστικά για το ΠΑΟΚ – Άρης.

Με ή χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, ένα ντέρμπι είναι ένα ντέρμπι, οπότε το ΠΑΟΚ – Άρης αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον και μας προσφέρει εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα στο Betmarket.gr.

Τηλεοπτική μετάδοση: Novasports Prime (20:00 )

Ανάλυση ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με κάτω τα χέρια στην «Αγιά Σοφιά» και το 4-0 σίγουρα έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου. Η αποβολή του Κάργα νωρίς στο παιχνίδι, σε συνδυασμό με τις ήδη υπάρχουσες απουσίες, έκανε αρκετά δύσκολο το έργο του «Δικεφάλου» και τελικά οδήγησαν σε ένα πολύ κακό αποτέλεσμα. Παρά τις δύο συνεχόμενες ήττες είναι ακόμη ζωντανός στη μάχη της τριάδας και αυτό σημαίνει πως έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης δε θα έχει διαθέσιμους του Κάργα και Ίγκασον, οπότε όσον αφορά το κέντρο της άμυνας οι επιλογές είναι οι Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ και Μιχαηλίδης, τρεις αριστεροπόδαροι. Αυτή η εξέλιξη αναμένεται να οδηγήσει τον Λουτσέσκου σε μία πιο συντηρητική προσέγγιση, απ’ ότι συνηθίζει, καθώς η άμυνα του θα είναι σχετικά ευάλωτη. Το θετικό είναι πως επιστρέφει ο Αουγκούστο και ο Τάισον, με τον πρώτο ειδικά να αποτελεί σημαντική μονάδα της ομάδας. Πάντως, ο Ρουμάνος τεχνικός έχει δείξει πως τελευταία καταφέρνει να βρίσκει κενά στην άμυνα του Άρη, οπότε ακόμη και με αυτές τις συνθήκες λογικά θα μπορέσει να απειλήσει.

Ανάλυση Άρης

Ο Άρης πήρε δεύτερη συνεχόμενη νίκη, αυτή τη φορά κόντρα στον Ολυμπιακό κι έτσι κατάφερε σχεδόν να εξασφαλίσει το Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Εκτός αυτού όμως, είδαμε επιτέλους ουσία στο παιχνίδι του και αρκετά ανεβασμένη ψυχολογία στην ομάδα συνολικά. Ο Πάλμα πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ, ενώ σκόραρε και ο Νταμπό, το πιο εντυπωσιακό όμως είναι πως και τα δύο τέρματα πανηγυρίστηκαν από όλη την ομάδα.

Το κλίμα στο στρατόπεδο του Άρη είναι θετικό, η ψυχολογία ανεβασμένη και το τάιμινγκ φαίνεται να είναι υπέρ του. Παρά ταύτα, ο Τερζής πολύ δύσκολα θα δείξει επιθετική διάθεση. Το πιο πιθανό είναι οι «κίτρινοι» να παίξουν κλειστά, χωρίς να ρισκάρουν στο αμυντικό μισό και να απειλήσουν κυρίως με αντεπιθέσεις. Βέβαια, η πίεση τους θα μπορούσε να είναι ψηλά στο χώρο, καθώς είδαμε σε αρκετά παιχνίδια πως ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να χτίσει παιχνίδι αν πιέζεται με ένταση.

ΠΑΟΚ – Άρης: Προγνωστικά

Αναμένεται να παρακολουθήσουμε ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι, καθώς οι δύο ομάδες δεν διαφέρουν και πολύ αυτή τη στιγμή. Ο μεν ΠΑΟΚ έρχεται από δύο σερί ήττες και θέλει μια θετική εμφάνιση, για τους βαθμούς και την ψυχολογία, ενώ διαθέτει έναν πολύ καλό προπονητή. Ο δε Άρης έχει το τάιμινγκ υπέρ του, καθώς βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, όμως ο προπονητής του είναι σχετικά άπειρος.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, περιμένουμε ένα συντηρητικό παιχνίδι και δύσκολα θα δούμε υψηλό ρυθμό. Οι γηπεδούχοι αν ηττηθούν θα έχουν αρκετή γκρίνια από την κερκίδα και γενικότερα θα δυσκολευτούν να επανέλθουν ψυχολογικά μετά, ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν να διατηρήσουν την καλή φόρμα τους και να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι της πόλης. Έτσι, στα προγνωστικά ποδοσφαίρου ξεχωρίζει το Χ, σε απόδοση 3.60, στη Bwin η οποία προσφέρει Priceboosts* κάθε μέρα.

Επιπλέον, βλέπουμε πως ο Καμαρά τελευταία είναι αρκετά νευρικός και δέχεται συχνά κάρτες, καθώς δέχθηκε και στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής. Εκτός αυτού, πήρε κάρτα και σε δύο από τους τρεις τελευταίους αγώνες του κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ακόμη, διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Μπόγκναρ, ο οποίος ήταν στο Άρης – Παναθηναϊκός, εκεί που ο επιθετικός του Άρη αποβλήθηκε. Οπότε, σχετικά με το στοίχημα η επιλογή να δεχθεί κάρτα ο Καμαρά, σε απόδοση 3.00, είναι αρκετά αξιόλογη.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Betmarket Προγνωστικά για στοίχημα

30/04, 20:00 ΠΑΟΚ – Άρης Να δεχθεί κάρτα ο Καμαρά @3.00

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα