Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΚέβιν Χαρτ: Τρόλαρε τον Τομ Μπρέιντι για τη σχέση της Ζιζέλ με...

Κέβιν Χαρτ: Τρόλαρε τον Τομ Μπρέιντι για τη σχέση της Ζιζέλ με τον προπονητή ζίου – ζίτσου

Ο Κέβιν Χαρτ ήταν μέρος του roast του Τομ Μπρέιντι που προβλήθηκε στο Netflix το βράδυ της Κυριακής 5 Μαΐου.

Ο κωμικός έκανε μερικά αστεία για την πρώην σύζυγο του, Ζιζέλ Μπούντχεν, και τον νυν σύντροφό της, τον προπονητή ζίου-ζίτσου, Χοακίμ Βαλέντε.

Ο Χαρτ ξεκίνησε αστειευόμενος ότι ο Μπρέιντι άφησε τον προπονητή των New England Patriots, Μπιλ Μπέλιτσικ, «στα κρύα του λουτρού» όταν έφυγε από την ομάδα και πήγε στους Tampa Bay Buccaneers.

«Τον γά**σες. Τον γά**σες καλά», είπε ο Χαρτ κατά τη διάρκεια του «Roast of Tom Brady». «Το έκανες, Τομ, γά**σες τον προπονητή σου, αλλά επιτρέψτε μου να σας πω κάτι… αυτό πρέπει να κάνετε για να διατηρήσετε την ευτυχία σας».

Και συνέχισε: «Μερικές φορές πρέπει να γα**σεις τον προπονητή σου. Ξέρεις ποιος άλλος γαμ**ε τον προπονητή του; Η Ζιζέλ. Γά**σε εκείνον τον άνθρωπο του καράτε».

Το πλήθος ξέσπασε σε γέλια, ενώ η κάμερα γύρισε στον Μπρέιντι, ο οποίος χαμογελούσε αλλά έδειχνε να νιώθει κάπως άβολα με το σχόλιο. Ο Χαρτ δεν σταμάτησε, αποκαλώντας τον Μπρέιντι «ηλίθιο».

«Χριστέ μου, Τομ. Ένας από τους εξυπνότερους quarterbacks που έπαιξαν ποτέ το παιχνίδι. Πώς δεν το είδες αυτό που ερχόταν; Οκτώ γαμ**ένα μαθήματα καράτε την ημέρα», είπε ο κωμικός.

«Οκτώ μαθήματα καράτε την ημέρα και έχει ακόμα λευκή ζώνη. Γαμώτο, Τομ. Οι μόνοι μώλωπες που είχε ήταν στον κώ*ο της, όλοι θα έπρεπε να το γνωρίζουν», αστειεύτηκε ο Χαρτ.

protothema.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Με τις κάρτες στο ντέρμπι