Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΞανά με κόσμο τα γήπεδα - Πως θα γίνει η επιστροφή των...

Ξανά με κόσμο τα γήπεδα – Πως θα γίνει η επιστροφή των φιλάθλων

O Άδωνις Γεωργιάδης έκανε σαφές ότι θα έχουμε πλέον κόσμο στα γήπεδα εξηγώντας ωστόσο τις παραμέτρους που θα υπάρχουν.

«Γήπεδα αμιγώς για εμβολιασμένους με 80% πληρότητα και ανώτατο όριο τους 25.00 θεατές σε ανοιχτά γήπεδα και 8.000 σε κλειστά”. Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη ξεκαθαρίζοντας με ποιον τρόπο θα γίνει η επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα

 

Συγκεκριμένα είπε:

«Αθλητικοί αγώνες θα διεξάγονται με θεατές μόνο σε αμιγείς χώρους, κλειστούς ή ανοιχτούς. Η χωρητικότητα θα ανέρχεται στα 80% του συνόλου (5% εξ αυτών μπορεί να είναι ανήλικοι οι οποίοι θα έχουν υποβληθεί σε τεστ), με ανώτατο όριο προσέλευσης: 25.000 θεατές για υπαίθρια γήπεδα και 8.000 για κλειστά γήπεδα.

Επίσης ο υπουργός Ανάπτυξης σημείωσε πως οι στρατεύσιμοι και οι μόνιμοι στον στρατό που θα εμβολιάζονται θα παίρνουν 5 ημέρες άδεια ξεκαθαρίζοντας πως ο εμβολιασμός στο στράτευμα είναι εθελοντικός και όχι υποχρεωτικός».

Ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, είπε στο πλαίσιο της ανακοίνωσης των μέτρων που θα ισχύουν για τους εμβολιασμούς ότι είναι «υπoχρεωτικός ο εμβολιασμός όλων των εργαζομένων σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων και δομές, αλλιώς αναστολή άνευ αποδοχών».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα