Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΝέο πρόσωπο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μιλάει για όλα - Ατάκα... φωτιά για...

Νέο πρόσωπο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μιλάει για όλα – Ατάκα… φωτιά για Σαββίδη

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε άνθρωπος που το μεσημέρι της Τετάρτης (16/11) έγινε μέλος στο ΔΣ του Δικεφάλου του Βορρά και αναφέρθηκε στους στόχους της νέας διοίκησης.

Βασίλης Χατζηαποστόλου: Ο άνθρωπος που μπήκε στο ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ το μεσημέρι της Τετάρτης (16/11) μίλησε στο Metropolis 95.5 για την συγκεκριμένη εξέλιξη αλλά και την στόχευση της νέας διοίκησης.

 

«Ήμουν εξωτερικός συνεργάτης. Όπως μου ανακοινώσαν και μένα χθες μπήκα στο νέο ΔΣ. Για μένα είναι μία χαρά. Ο πρόεδρος εκτίμησε όσα έκανα τα προηγούμενα χρόνια και με έβαλε στο ΔΣ. Τους στόχους που έχει θέσει ομάδα θα τους δω όταν παρευρεθώ σε κάποιο Συμβούλιο. Σίγουρα είναι να πάει καλά η ομάδα, όπως τελευταία, και από εκεί και πέρα να τρέξουν και τα υπόλοιπα ζητήματα, όπως του γηπέδου.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έχει συνεργάτες μόνο στο οικονομικό, έχει και στις δημόσιες σχέσεις. Εκεί θα με βρείτε εμένα. Γνωρίζω παράγοντες που έχουν ρόλο στο ποδόσφαιρο. Εχω την εντύπωση ότι το νέο ΔΣ έχει πιάσει όλες τις ανάγκες και τις προτεραιότητες που έχει σήμερα η ομάδα. Τον κόσμο, βέβαια, τον ενδιαφέρει περισσότερο το αγωνιστικό, να πηγαίνει χαρούμενος σπίτι του. Ο προπονητής μας κάνει δουλειά και ας αμφισβητείται από πολλούς, ξέρει να διαχειρίζεται κρίσεις. Παίξαμε στα τρία τελευταία ματς την καλύτερη μπάλα από όλους τους μεγάλους. Ολοι, πάντα, είμαστε και λίγο… προπονητές».

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Η συμπεριφορά του είχε να κάνει με την πανδημία, δεν είχε να κάνει με το ότι δεν ασχολείται. Κάθε άλλο. Απλά με την στόχευση του γηπέδου ίσως έκανε κάποιες περικοπές, αλλά δεν σταμάτησε να αγωνίζεται πάντα για την ομάδα», είπε ο  Βασίλης Χατζηαποστόλου.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα