Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΜιχάι: «Θα τα δώσουμε όλα, θέλουμε να γράψουμε ιστορία!»

Μιχάι: «Θα τα δώσουμε όλα, θέλουμε να γράψουμε ιστορία!»

Ο ΠΑΟΚ έκανε το καθήκον του κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ξεκινώντας με το «δεξί» την πορεία του στα Play Off και πλέον στρέφεται στο ραντεβού με την ιστορία στο Βέλγιο, και τη ρεβάνς με τη Γάνδη, με φόντο το εισιτήριο για την οκτάδα του Conference League.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Ενέα Μιχάι μίλησε στο ThesSports, δίνοντας το… σύνθημα για το επερχόμενο μεγάλο παιχνίδι με τους Βέλγους.

Αρχικά για τον Γιάννη Μιχαηλίδη, που ήταν ο μεγάλος άτυχος της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ, είπε:

«Δέχθηκε ένα χτύπημα που μας ανησυχεί, ελπίζω να πάνε όλα καλά. Ο Γιάννης είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα μας. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης και εύχομαι να έχει πάθει τη μικρότερη δυνατή ζημιά».

Για το παιχνίδι του Βελγίου:

«Πήραμε τους τρεις βαθμούς κόντρα στον ΠΑΣ και αυτό ήταν το ζητούμενο, αν και η αλήθεια είναι πως δεν παίξαμε πολύ καλά. Πλέον όλη μας η συγκέντρωση είναι στο παιχνίδι της Πέμπτης με τη Γάνδη. Θέλουμε να προκριθούμε, να γράψουμε ιστορία και θα τα δώσουμε όλα για αυτό».

Είναι το παιχνίδι με τη Γάνδη το σημαντικότερο της καριέρας σου;

«Φυσικά, όλοι θέλουμε να γράψουμε ιστορία. Στην ομάδα υπάρχουν παιδιά που κατακτήσαν το νταμπλ και έχουν γράψει το όνομα τους με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Θέλουμε να προχωρήσουμε στην Ευρώπη και θα δώσουμε όλοι τα πάντα για να τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα