Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΜε την παρουσία φιλάθλων το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ- Το σκεπτικό

Με την παρουσία φιλάθλων το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ- Το σκεπτικό

Με κόσμο θα διεξαχθεί το ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ (5/11, 19:30) στο «Γ.Καραϊσκάκης», ενώ η τύχη του ντέρμπι των «αιωνίων» αναμένεται να κριθεί από την ερχόμενη εβδομάδα, μετά την ολοκλήρωση της έφεσης των «ερυθρολεύκων».

Το απόγευμα της Παρασκευής (3/11) ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της έφεσης της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην Επιτροπή Εφέσεων της Ε.Π.Ο. κατά της πρωτόδικης απόφασης για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με τις δύο ομάδες να έχουν δικαίωμα να προσκομίσουν υπομνήματα ως τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας (6/11) και την οριστική απόφαση να βγαίνει μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας.

“Δεν υπάρχει κεκλεισμένων, έχει αλλάξει ο κανονισμός”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Εφετείου, κάτι που σημαίνει πως οι Πειραιώτες θα αγωνιστούν κανονικά με τους φιλάθλους στις εξέδρες στο κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 10η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Υπενθυμίζεται πως βάσει της πρωτόδικης απόφασης από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League, το ντέρμπι των αιωνίων είχε κατακυρωθεί στον Παναθηναϊκό με σκορ 3-0 και από τον Ολυμπιακό είχε αφαιρεθεί ένας βαθμός ενώ επιπλέον οι ερυθρόλευκοι είχαν τιμωρηθεί με ποινή κεκλεισμένων των θυρών δύο αγωνιστικών για τις εντός έδρας αναμετρήσεις με ΠΑΟΚ και Παναιτωλικό.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα