Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΜάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι: Με combo διπλασιασμό

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι: Με combo διπλασιασμό

 

Το ντέρμπι του Μάντσεστερ ανάμεσα στην Γιουνάιτεντ και την Σίτι ξεχωρίζει στο σημερινό κουπόνι και το BetMarket.gr έχει τα προγνωστικά.

Ανάλυση και προγνωστικά του αποψινού (29/10/23) ντέρμπι στο Μάντσεστερ ανάμεσα στη Γιουνάιτεντ και την Σίτι.

Από το σημερινό (29/10/23) στοιχηματικό μενού στην Premier League ξεχωρίζει το ντέρμπι του Μάντσεστερ ανάμεσα στη Γιουνάιτεντ & την Σίτι και το Betmarket έχει την ανάλυση του αγώνα και τα προγνωστικά στοιχήματος.

Προγνωστικά Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι (29/10/23)

*Ντέρμπι του Μάντσεστερ.

Χρήσιμα στατιστικά του αγώνα:

  • Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει δει την εστία της να παραβιάζεται σε 7/9 αναμετρήσεις της στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ.
  • Η Μάντσεστερ Σίτι κράτησε ανέπαφη την εστία της μόλις μία φορά στις 5 φετινές της εξόδους στην Πρέμιερ Λιγκ.
  • Η Μάντσεστερ Σίτι τρέχει σερί 5-3-2 στις 10 πιο πρόσφατες επισκέψεις της στο Ολντ Τράφορντ.

Ανάλυση Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να έχει κερδίσει τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ (3-0-1), όμως σε κανένα από αυτά δεν έχει πείσει με την εικόνα που παρουσιάζει στον αγωνιστικό χώρο, ενώ σταθερά δέχεται πάρα πολλές φάσεις λόγω και των ανασταλτικών ζητημάτων που αντιμετωπίζει (43 τελικές έχει δεχτεί σε αυτούς τους 4 αγώνες). Μεσοβδόμαδα πέτυχε την πρώτη της νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Κοπεγχάγη (1-0), σε ένα ματς που η αντίπαλος της δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις, με τα XGoals της να φτάνουν στο 1,12, χάνοντας μάλιστα και πέναλτι στην εκπνοή του αγώνα.

Ανάλυση Μάντσεστερ Σίτι

Σε μέτρια κατάσταση η Μάντσεστερ Σίτι το τελευταίο διάστημα, έχοντας ηττηθεί σε 2/4 αναμετρήσεις της σε επίπεδο πρωταθλήματος (2-0-2), ενώ μακριά από το Έτιχαντ μετρά δύο διαδοχικές ήττες στην Πρέμιερ Λιγκ για πρώτη φορά μετά τον περασμένο Φεβρουάριο (είχε ηττηθεί τότε κατά σειρά από την σημερινή της αντίπαλο και την Τότεναμ). Μεσοβδόμαδα ζορίστηκε στην Ελβετία απέναντι στη Γιουνγκ Μπόις, αλλά επικράτησε με 3-1, πετυχαίνοντας ισάριθμες νίκες σε αυτές τις 3 πρώτες αγωνιστικές των ομίλων τη κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης (μάλιστα όλες με το ίδιο σκορ, 3-1).

Προγνωστικά στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι (29/10/23)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει τρομερά προβλήματα στον αμυντικό τομέα τη φετινή σεζόν έχοντας δεχτεί γκολ στις 7/9 αναμετρήσεις της σε επίπεδο πρωταθλήματος. Παρόλα αυτά είναι τέτοια η επιθετική της ποιότητα που μπροστά στο κοινό της έχει καταφέρει να κερδίσει το 60% των παιχνιδιών της (3-0-2). Η Μάντσεστερ Σίτι αποτελεί το πληρέστερο ρόστερ της κατηγορίας και στη μέρα της θα τολμήσουμε να πούμε πως δεν έχει αντίπαλο στην κατηγορία, όμως δίνει δικαιώματα το τελευταίο διάστημα και ιδιαίτερα εκτός έδρας, όπου έρχεται από δύο σερί ήττες και έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της μόλις μία φορά σε 5 εξόδους στην Πρέμιερ Λιγκ.

Με καθαρό σημείο δεν θα μπλέξουμε, όσο και αν το 4,90 του άσου από την Stoiximan χτυπάει στο μάτι, καθώς με τις ανασταλτικές αδυναμίες που παρουσιάζει η γηπεδούχος δεν μπορούμε να την εμπιστευτούμε.

Στα γκολ όμως μπορεί να γίνει σοβαρότερη κουβέντα στα προγνωστικά στοιχήματος για το Goal/Goal + Over 2,5 του 2,17 από το Betshop, διότι έχουμε δύο ομάδες που διαθέτουν τρομερή επιθετική ποιότητα, όμως αμυντικά δέχονται φάσεις και τέρματα. Ενδεικτικά, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει επιβεβαιώσει την συγκεκριμένη επιλογή σε 3/4 εντός έδρας ματς της στο πρωτάθλημα, ενώ το σύνολο του Γκουαρντιόλα σε 3/5 εξόδους της στην Πρέμιερ Λιγκ.

BetMarket Επιλογές

29/10, 17:30 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι Goal/Goal + Over 2,5 @2.17

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα