Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικά«Λύγισε» ο Ηρακλής κόντρα στον πρωτοπόρο Λεβαδειακό

«Λύγισε» ο Ηρακλής κόντρα στον πρωτοπόρο Λεβαδειακό

Την ήττα με 0-1 από τον Λεβαδειακό γνώρισε ο Ηρακλής στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, σε αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της Super League 2. Μοιραίος παίκτης για τους «κυανόλευκους» στάθηκε ο Νταμιάν Σίλβα, ο οποίος δεν κατάφερε να σκοράρει από το σημείο του πέναλτι στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου.

Έπειτα από ένα μέτριο και στείρο πρώτο ημίχρονο, ο Ηρακλής είχε μοναδική ευκαιρία με την έναρξη του δευτέρου μέρους να ανοίξει το σκορ, όμως ο Σίλβα αστόχησε από την άσπρη βούλα στο 54′. Αντίθετα, οι Βοιωτοί κατάφεραν λίγα λεπτά μετά να πάρουν κεφάλι στο σκορ με γκολ του Γιώργου Νίκα στο 58ο λεπτό.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να βρουν την απάντηση και μοιραία γνώρισαν την ήττα, με τη βαθμολογική απόσταση από την κορυφή να έχει αυξηθεί σημαντικά για τους «κυανόλευκους» του Σάκη Τσιώλη.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον «Γηραιό» είναι η εκτός έδρας δοκιμασία στον Βόλο κόντρα στην τοπική Νίκη, ενώ οι πρωτοπόροι του Βορείου Ομίλου της Super League 2, υποδέχονται τον Αιολικό στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα