Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΛουτσέσκου: Έπρεπε να κερδίσουμε με 5-0 – Δεν σκοτώσαμε το παιχνίδι

Λουτσέσκου: Έπρεπε να κερδίσουμε με 5-0 – Δεν σκοτώσαμε το παιχνίδι

Απογοητευμένος για το ματς με τον Ατρόμητο εμφανίστηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Μιλώντας στην κάμερα της Nova, ο Ρουμάνος τεχνικός υπογράμμισε χαρακτηριστικά πως ο «Δικέφαλος» έπρεπε να επικρατήσει με 5-0, εκμεταλλευόμενος τις πολλές χαμένες ευκαιρίες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 53χρονος κόουτς των «ασπρόμαυρων μετά τον αγώνα:

Για την καλή αρχή του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι και τι άλλαξε: «Τίποτα δεν άλλαξε, συγγνώμη που θα σας το πω αλλά ήταν ένα παιχνίδι για να κερδίζαμε 5-0, είχαμε πολλές ευκαιρίες μετά το γκολ στο πρώτο ημίχρονο, δεν σκοτώσαμε το παιχνίδι, χάσαμε ευκαιρίες και δεν είχαμε καθαρό μυαλό στην αντίπαλη περιοχή. Ο αντίπαλος κέρδισε αυτοπεποίθηση και βρήκε την ισοφάριση, είναι φυσιολογικό να πιέσει με μπαλιές. Στα τελευταία δέκα λεπτά είχαμε καταστάσεις στην περιοχή και δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Είναι ένα παιχνίδι που πραγματικά λυπόμαστε που δεν πήραμε τη νίκη».

Για το πώς τελειώνει το ποδοσφαιρικό έτος μετά από αυτό το παιχνίδι και τι σκέφτεται για το νέο: «Δεν σκέφτομαι τίποτα, μόνο το επόμενο παιχνίδι. Ήταν μία δύσκολη χρονιά με πολύ μεγάλα κατορθώματα για εμάς, καταφέραμε να φτάσουμε σε προημιτελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης, κερδίσαμε τη δεύτερη θέση και φτάσαμε σε έναν τελικό κυπέλλου που αν η διαιτησία ήταν διαφορετική, θα ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα