Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΛάρισα: Αφρίκανος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ βαφτίστηκε Ορθόδοξος

Λάρισα: Αφρίκανος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ βαφτίστηκε Ορθόδοξος

Ένα ιδιαίτερο και σε κάθε περίπτωση σπάνιο σκηνικό εκτυλίχθηκε χθες σε Εκκλησία της Λάρισας καθώς ο ποδοσφαιριστής Ouattara Ahmed Kossonou επέλεξε να βαφτιστεί Χριστιανός Ορθόδοξος.

Ο νεαρός Αφρικανός ποδοσφαιριστής έλαβε το όνομα Λαυρέντης με το μυστήριο της Βάπτισης του να τελείται από τον Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κκ. Ιερώνυμος, ενώ ανάδοχος του σε αυτό ήταν ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Γιάννης Νταβέλης. Το παρόν σε αυτό έδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Αχιλλέας Νταβέλης, μέλη της διοίκησης, σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας καθώς και η τεχνική ηγεσία της με επικεφαλής τον προπονητή κ. Παύλο Δερμιτζάκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Ouattara Ahmed Kossonou κατάγεται από την Ακτή Ελεφαντοστού, όπου γεννήθηκε στις 16 Οκτωβρίου του 2003. Από την περσινή αγωνιστική περίοδο ζει στην Λάρισα και αγωνίζεται στην ομάδα της ΑΕΛ. για δεύτερη χρονιά. Οι άνθρωποι της Θεσσαλικής ομάδας φαίνεται να τον έχουν σε εκτίμηση θεωρώντας τον ως υπόδειγμα τόσο για τις αγωνιστικές του ικανότητες όσο και για τον χαρακτήρα του.

Πηγή:crimsonscorer.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα