Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΚύπελλο: Αυτές είναι οι αποστολές Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ

Κύπελλο: Αυτές είναι οι αποστολές Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ

Τις αποστολές για την μάχη για την διεκδίκηση του Κυπέλλου Ελλάδος ανακοίνωσαν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η αποστολή του τριφυλλιού και το δελτίο Τύπου από τη σημερινή τελευταία προπόνηση: 

«Με την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αυριανό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή του τελικού. Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οι Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο, Βιτάλ, Βαγιαννίδης, Σιδεράς.»

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας περιελάμβανε δουλειά στο τακτικό κομμάτι, ενώ δόθηκε κι έμφαση στις στατικές φάσεις.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου , όπως δήλωσε κι ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου, έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές του για να καταστρώσει τα πλάνα του. Μοναδικός απόντας ο Γιάννης Μιχαηλίδης που έκανε θεραπεία.

Οι παίκτες που θα μπουν στο τσάρτερ και θα ταξιδέψουν στην Αθήνα είναι οι:

Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Ταλιχμανίδης , Βιεϊρίνια , Τέιλορ , Σάστρε , Λύρατζης , Βαρέλα , Ίνγκασον , Μιχάι , Κρέσπο , Κουλιεράκης, Τσαούσης , Σίντκλεϊ , Σβαμπ , Κούρτιτς , Τσιγγάρας , Σοάρες , Ντόουγκλας , Ελ Καντουρί , Μπίσεσβαρ , Α. Ζίβκοβιτς , Μιτρίτσα , Μουργκ , Ζαμπά , Άκπομ , Τσόλακ , Ολιβέιρα , Κούτσιας .

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα