Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΚαι τώρα μπαίνει σε περιπέτειες ο ΠΑΟΚ

Και τώρα μπαίνει σε περιπέτειες ο ΠΑΟΚ

Δεν κατάφερε να επιβληθεί μέσα στους Ζωσιμάδες ο ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννενα, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των play – off της SuperLeague, με τον ΠΑΣ να παίρνει καθαρή νίκη με 1-0 σκορ. Και οι δύο ομάδες αποζητούσαν την νίκη, καθώς ο ΠΑΟΚ ύστερα από την εντός ήττα από τον Ολυμπιακό χρειαζόταν τους βαθμούς για να εξασφαλίσει την 2η θέση στην κατηγορία, αλλά και να μεγαλώσει την διαφορά με τον Παναθηναϊκό που μειώθηκε στους πέντε. Με την σημερινή του ήττα ο Δικέφαλος του Βορρά μπαίνει σε περιπέτειες καθώς δεν έχει άλλα περιθώρια για λάθη. Από πλευράς ΠΑΣ ήταν νίκη, περισσότερο για λόγους γοήτρου, για να αποδείξει κιόλας πως δεν είναι τυχαία η φετινή πορεία τους. Αν και στα δύο ημίχρονα είχαν δύο ακυρωθέν γκολ, κατάφεραν και σκόραραν στο 77΄με τον Σνάιντερ. Ο ΡαζβάνΛουτσέσκου είχε γεμάτο απουσιολόγιο, εκτός παρέμειναν Κρέσπο που υποβλήθηκε σε μαγνητική που έδειξε πως έχει οίδημα στην πτέρνα, τον Μπίσεσβαρ που ταλαιπωρείται από κάκωση, οι  Βιερίνια, Ζαμπά, Ελ Καντουρί, Αουγκούστο που συνεχίζουν την θεραπεία τους, τονΛύρατζης που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις και  ο Ζίβκοβιτς που τον ταλαιπωρεί μια ίωση και προτιμήθηκε από την <<ασπρόμαυρη>> τεχνική ηγεσία να παραμείνει εκτός και να πάρει ανάσες.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΣ μπήκε πιο δυναμικά στο γήπεδο καθώς αναζητούσε την νίκη,. Απείλησαν αρκετές φορές την εστία του Πασχαλάκη, με την καλύτερη φάση τους στο 21΄ με τον Περέα που έσπρωξε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα. Ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ. Από πλευράς ΠΑΟΚ στο 45΄είχε μια τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τον Μιτρίτσα να πλασάρει και την μπάλα να κοντράρει στον Σάλιαγκα, με την μπάλα να βρίσκει στο σώμα του Ολιβέιρα και να περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο, στο 62΄ ο Περέασούταρε μέσα από την μεγάλη περιοχή και έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία της εστίας του Πασχαλάκη, με το γκολ να ακυρώνεται καθώς ο Κολομβιανός βρισκόταν ξανά σε θέση οφσάιντ. Οι << ασπρόμαυροί>> είχαν μια καλή ευκαιρία με τον Βαρέλα δίχως κάποιο αποτέλεσμα. Στο 77΄ο ΠΑΣ στην Τρίτη και φαρμακερή του προσπάθεια, με προβολή του Σνάιντερ από πάσα του Πίρσαμαν, έκαναν το 1-0. Ο ΠΑΟΚ είχε μια καλή ευκαιρία με κεφαλιά του Άκμπομ, ύστερα από σέντρα του Μούργκ, με τον Λοντίγκι να αποκρούει άνετα την μπάλα.

ΠΑΣ Γιάννινα (Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Σνάιντερ, Στάνκο, Καραχάλιος, Γκαρντάφσκι, Ντομίνγκεθ, Περέα.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Σάστρε, Βαρέλα, Μιχάι, Σίντκλεϊ, Τέιλορ, Μιτρίτσα, Μουργκ, Ολιβέιρα.

Ρέφερι της αναμέτρησης ήταν ο Τάσος Σιδηρόπουλος με βοηθούς τους Πολυχρόνη Κωσταρά και Κούλα Χασάν. Τέταρτος διαιτητής ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος και στο VAR ο  Λετονός, ΑντρίςΤρεϊμάνις και τον Μιχάλη Παπαδάκη

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα