Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικά«Η μεγάλη περιουσία του Άρη είναι η αγάπη του κόσμου»

«Η μεγάλη περιουσία του Άρη είναι η αγάπη του κόσμου»

Με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου για τον Άρη, ο Σταύρος Ελληνιάδης έκανε έναν απολογισμό της χρονιάς, που όπως τη χαρακτήρισε ήταν δύσκολη.

Ο σύμβουλος διοίκησης της ΚΑΕ, σε ανάρτησή του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, αναφέρθηκε στην πορεία των «κίτρινων», τόνισε ότι όλοι έβαλαν πλάτη και έδωσαν αγώνα, στάθηκε στη σημασία της άρσης των BAN και όπως είπε, προσδοκά την ανάσταση του αυτοκράτορα.

Όπως γράφει:

«Μια μπασκετική χρόνια τελείωσε για την ομάδα μας, τον Άρη, μια δύσκολη από αγωνιστική και οικονομική πλευρά. Η ομάδα έκανε 7 νίκες και θα μπορούσε αν δεν είχε για μεγάλο διάστημα τους 2 βασικούς ψηλούς τραυματίες και για κάποιες μικρές λεπτομέρειες να κάνει 10 με 11 νίκες. Αυτό που κρατάω στις νίκες είναι οι 2 εκτός έδρας μετά από 2 χρόνια γιατί θυμάμαι έντονα τα λόγια του φροντιστή μας Γιάννη μετά την ήττα στο Μεσολόγγι «έχω βαρεθεί να βάζω στην βαλίτσα μου κίτρινα φύλλα αγώνα». Όλοι έδωσαν τον αγώνα τους μα πιο πολύ οι 2 Πρόεδροι, ο Χάρης και ο Λευτέρης που μαζί με τον Σάββα έβαλαν πλάτη για να συνεχίσει η ομάδα να αγωνίζεται. Χτες είχαμε την Ανάσταση του Θεανθρώπου και τώρα προσδοκούμε την ΑΝΑΣΤΑΣΗ του ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ που έγκειται στο Λύσιμο των BAN ώστε η ομάδα του χρόνου να μπορεί να επιλέξει ξένους από όλη την αγορά κι όχι από περιορισμένο αριθμό, να μπορεί να πάρει παίκτη όταν φύγει κάποιος η όταν τραυματιστεί κάποιος και επιτέλους οι παίκτες να έχουν κίνητρο και να μην θεωρούν τους εαυτούς τους μόνιμους, αφού γνωρίζουν ότι δεν μπορεί να γίνει αλλαγή. Η μεγάλη περιουσία της ομάδας είναι η Αγάπη του Κόσμου που πρέπει και τώρα να σταθεί και να βοηθήσει, κάτι που το θεωρώ σίγουρο γιατί αυτή η ομάδα έχει το μεγαλύτερο μπασκετικό κοινό. Είμαι πεπεισμένος ότι ο Αυτοκράτορας θα τα ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ, γιατί έχει μπροστάρηδες ανθρώπους που τον ΑΓΑΠΑΝΕ…..Προσωπικά ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που με κάνατε μέλος αυτής της όμορφης οικογένειας…… είναι ΤΙΜΗ ΜΟΥ και τεράστια ΕΜΠΕΙΡΙΑ……».

 

πηγή thessports.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα