Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΔούμας: «Από τον Οκτώβριο η Νέα Τούμπα περνάει αποκλειστικά στα χέρια του...

Δούμας: «Από τον Οκτώβριο η Νέα Τούμπα περνάει αποκλειστικά στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη»

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στην Σέντρα»φιλοξενήθηκε ο Τάκης Δούμας, ο οποίος τοποθετήθηκε για το χρονοδιάγραμμα γύρω από τις εξελίξεις της Νέας Τούμπας, αλλά και τον Ιβάν Σαββίδη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Ερωτηθείς για την χθεσινή εξέλιξη αναφορικά με το γήπεδο της Νέας Τούμπας: «Η εξέλιξη αυτή σημαίνει πως ολοκληρώθηκε ακόμα ένα βήμα και πλέον είμαστε στην τελική ευθεία. Αυτό που θα έρθει στον Δήμο, είναι μια τυπική διαδικασία η οποία προβλέπεται και είναι υποχρεωτική. Μέχρι τα μέσα του Μαίου θα έχει επιστρέψει στην Αθήνα. Στο επόμενο δεκαήμερο θα έρθει, και σε ένα μήνα θα έχει γυρίσει στην Αθήνα. Μετά πάμε στην έκδοση της υπουργικής απόφασης και τον έλεγχο από το συμβούλιο της Επικρατείας. Έπειτα, στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την δημοσίευση του Προεδρικού Διατάγματος».

«Θεωρώ ότι είναι κάτι θετικό. Δεν πρόκειται να υπάρξει έκπληξη διότι θα είχε φανεί μέχρι τώρα, θεωρώ ότι από τις ήδη γνωστές διαδικασίες, κάπου μέσα στον Οκτώβρη ή στα τέλη του θα έχουμε την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος. Μετά, ακολουθεί το γήπεδο, θα ρωτήσετε αυτόν που έχει τον στόχο να κάνει το γήπεδο, τον Ιβάν Σαββίδη. Αν όλα πάνε καλά, ο ΠΑΟΚ θα παίζει στο Καυτανζόγλειο από του χρόνου. Το πρώτο βήμα έχει ολοκληρωθεί, να κάνει δηλαδή καινούργιο γήπεδο με αυτά που επιτρέπει το Προεδρικό Διάταγμα. Το πότε θα γίνει, δεν είναι πλέον δική μου αρμοδιότητα».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα