Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΑποκάλυψη για Κούρτιτς - Για αυτό απογοητεύτηκε με ΠΑΟΚ

Αποκάλυψη για Κούρτιτς – Για αυτό απογοητεύτηκε με ΠΑΟΚ

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Σλοβένος δημοσιογράφος και μίλησε για την υπόθεση Κούρτιτς, τα δεδομένα και τις επαφές με ιταλικές ομάδες αλλά και την στάση της Πάρμα.

 

«Ο Κούρτιτς ήθελε να κάνει νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, δεν είναι στην πολιτική του Δικεφάλου να δίνει μεγάλα συμβόλαια σε παίκτες τέτοιας ηλικίας. Αυτό απογοήτευσε τον Κούρτιτς, που περνούσε καλά στη Θεσσαλονίκη και άρχισε να κάνει επαφές με ομάδες στην Ιταλία. Το συμβόλαιο του είναι το μεγαλύτερο στον ΠΑΟΚ και οι ιταλικές ομάδες δυσκολεύονται να πληρώσουν ένα τέτοιο συμβόλαιο. Ο παίκτης είναι δανεικός από την Πάρμα, οπότε και εκείνη έχει λόγο και δεν θέλει να τον δει να παίζει σε άλλη ιταλική ομάδα».

Για το πότε περιμένουμε εξελίξεις: «Περίπου σε μια εβδομάδα θα λυθεί το θέμα, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να παραμείνει στον ΠΑΟΚ στον οποίο περνάει καλά, ο Δικέφαλος δεν ζητάει λεφτά για να τον αφήσει. Η Πάρμα βάζει το φρένο στον Κούρτιτς γιατί δεν θέλει να πάει σε μια πιθανή αντίπαλό της στην Ιταλία»,  είπε ο Ροκ Βίσκοβιτς.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα