Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΑνοίγει σήμερα τα χαρτιά του ο Ραζβάν Λουτσέσκου

Ανοίγει σήμερα τα χαρτιά του ο Ραζβάν Λουτσέσκου

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα παρουσιαστεί σήμερα στη 1 το μεσημέρι επίσημα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και θα μιλήσει για τη δεύτερη του θητεία στο Δικέφαλο.

Τι πρόκειται να πει ο Ρουμάνος τεχνικός; Είναι δεδομένο ότι θα μιλήσει για τους στόχους της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ήδη από την ημέρα που ανακοινώθηκε η επιστροφή του στην Τούμπα και την γραπτή δήλωση του προέδρου του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη οι στόχοι αυτοί έχουν οριοθετηθεί.

Ο ΠΑΟΚ την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα έχει στόχο να κάνει πρωταθλητισμό, χωρίς να αφήσει ανεκμετάλλευτη οποιαδήποτε ευκαιρία του δοθεί για μια ευρωπαϊκή διάκριση. Ο Λουτσέσκου από την δική του πλευρά αναμένεται να αποδεχθεί τις υψηλές προσδοκίες που υπάρχουν και να μιλήσει και αυτό για τη δημιουργία μιας ομάδας που θα προσπαθήσει να κατακτήσει το πρωτάθλημα από την επόμενη κιόλας σεζόν.

Ο Λουτσέσκου θα μιλήσει και για την πρώτη του παρουσία στον πάγκο του Δικεφάλου, αλλά και για το λόγους που τον οδήγησαν στην αποχώρηση του από την Τούμπα. Στην μικρή του δήλωση κατά την άφιξη του στο αεροδρόμιο Μακεδονία τόνισε ήδη ότι η πρώτη του περίοδος στον ΠΑΟΚ ήταν η καλύτερη της ζωής του.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον όμως έχει να κάνει με τον προγραμματισμό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και τις μεταγραφές. Είναι αμφίβολο αν ο Ραζβάν Λουτσέσκου επεκταθεί στο κομμάτι αυτό καθώς οι συζητήσεις που έχουν γίνει με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ μοιάζουν να είναι σε πρώιμο στάδιο. Άλλωστε σε ότι αφορά τις μεταγραφικές λείπει ακόμη ένα πολύ σημαντικό για να ολοκληρωθεί το παζλ και αυτό δεν είναι άλλο από τον αθλητικό διευθυντή.

Για τον Λουτσέσκου είναι πολύ σημαντικές οι σχέσεις που δημιουργεί με τους ποδοσφαιριστές έτσι δύσκολα θα κάνει κρίσεις για τους παίκτες που βρίσκει στο ρόστερ του Δικεφάλου πριν μιλήσει με τους ίδιους στο ξεκίνημα της προετοιμασίας.Όπως και να έχει η πρώτη συνέντευξη του Ρουμάνου τεχνικού μετά την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρει καθώς με αυτή ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα δώσει το στίγμα του για την ομάδα που θέλει να δημιουργήσει και που θα πρέπει να παλέψει για υψηλούς στόχους και το πρωτάθλημα.

Πηγή:sport24.gr

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα