Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΑνδρέας Παπαμιμίκος: Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι, η πολιτική όχι!

Ανδρέας Παπαμιμίκος: Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι, η πολιτική όχι!

«Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι, η πολιτική όχι!», τονίζει σε ανάρτηση του ο δικηγόρος και πρώην γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Ειδικότερα, από χθες έχει εγείρει αντιδράσεις η ανακοίνωση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Στράτου Σιμόπουλου αναφορικά με την Νέα Τούμπα, που καλούσε τη διοίκηση του Δικέφαλου να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της για την κατασκευή της νέας Τούμπας.

Σήμερα με ανάρτηση του στα social media ο Ανδρεάς Παπαμιμίκος, παίρνει θέση για τα όσα ακούστηκαν με μια ψύχραιμη άποψη. «Ο ότι ένας βουλευτής προσπαθεί να παρουσιάσει μια ολόκληρη παράταξη να εναντιώνεται σε ένα λαοφιλές και ιστορικό σωματείο όπως ο ΠΑΟΚ, και πόσο περισσότερο να βάλλει εναντίον ενός επιχειρηματία που έχει αποδεδειγμένα, ακόμη και μέσα στην πανδημία, επενδύσει εκατονταδες εκατομμύρια και δημιουργήσει χιλιάδες θέσεις εργασίας, δεν χωράει στην δίκη μου πολιτική λογική. Ο ρόλος του βουλευτή και του πολιτικού γενικότερα, κατα την άποψη μου, είναι να αφουγκράζεται τον πολίτη και να εκπροσωπεί το κοινωνικό σύνολο. Να κατανοεί τα προβλήματα, να διεκδικεί τις λύσεις και να επιδιώκει την νομοθέτηση τους.

Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι, η πολιτική όχι!», αναφέρει.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα