Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΑμπερντίν - ΠΑΟΚ: Τα προγνωστικά της αναμέτρησης

Αμπερντίν – ΠΑΟΚ: Τα προγνωστικά της αναμέτρησης

 

Το 3/3 θέλει να πετύχει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος φιλοξενείται από την Αμπερντίν και το Betmarket.gr έχει την ανάλυση και τα προγνωστικά του αγώνα.

Το Betmarket σας παρουσιάζει την ανάλυση και τα προγνωστικά της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ κόντρα στην Αμπερντίν (22:00).

Αμπερντίν – ΠΑΟΚ

Τηλεοπτική μετάδοση: CosmoteSport 7 HD (22:00)

Ανάλυση Αμπερντίν

Ο Αμπερντίν ηττήθηκε στην πρεμιέρα από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης (2-1) και ήρθε ισόπαλη στη δεύτερη αγωνιστική με την Ελσίνκι (1-1). Σε γενικότερο πλαίσιο, έχει ξεπεράσει την αγωνιστική κοιλιά που είχε κάνει και έχει πλέον χτίσει ένα αήττητο πέντε αγωνιστικών (3-2-0), σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι γηπεδούχοι είναι αρκετά καλοί στο ψηλό παιχνίδι και συνήθως επιλέγουν τα γεμίσματα ή το παιχνίδι από τα πλάγια και τις σέντρες. Όσον αφορά το αμυντικό κομμάτι, δύσκολα χάνουν μονομαχίες, όμως είναι ευάλωτοι κόντρα σε ομάδες που έχουν γρήγορη ανάπτυξη επιθέσεων και γενικότερα κινούνται με ταχύτητα στο επιθετικό τρίτο.

Ανάλυση ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ διανύει μια εξαιρετική χρονιά, παίζει με ουσία και έχει δημιουργήσει ένα πολύ καλό σύνολο. Στον όμιλο βρίσκεται στην κορυφή, καθώς μετρά δύο νίκες, κόντρα σε Ελσίνκι (2-3) και Άιντραχτ Φρανκφούρτης (2-1), οπότε έχει κερδίσει δικαιωματικά μια ασφάλεια.

Ο Λουτσέσκου για την ώρα κάνει εξαιρετική διαχείριση του ρόστερ και καταφέρνει να έχει το σύνολο ευχαριστημένο. Η ομάδα γενικότερα έχει αρχίσει να δένει, ενώ αμυντικά, με αργούς ρυθμούς μεν, βελτιώνεται. Σχετικά με την επιθετική λειτουργία, στόχος είναι να φτάσει η μπάλα στους μεσοεπιθετικούς, οι οποίοι έχουν αναλάβει σχεδόν εξ ολοκλήρου το δημιουργικό κομμάτι.

Αμπερντίν – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά

Ο ΠΑΟΚ υπερτερεί ποιοτικά και βρίσκεται σε καλύτερη φόρμα, όμως είναι σημαντικό το ότι η Αμπερντίν παίζει στην έδρα της και έχει ίσως την τελευταία της ευκαιρία να αποκτήσει κάποιες ελπίδες πρόκρισης. Η αλήθεια είναι πως οι φιλοξενούμενοι θα ήταν ευχαριστημένοι ακόμη και με την ισοπαλία, καθώς θα τους διατηρούσε ψηλά στη βαθμολογία. Προσεκτικό παιχνίδι περιμένουμε λοιπόν από την ομάδα του Λουτσέσκου, ειδικά στο πρώτο μέρος κι έτσι προκύπτει αξία στην επιλογή Χ2 & Under 1.5 στο 1ο ημίχρονο στα προγνωστικά στοιχήματος, που προσφέρεται σε απόδοση 1.85, στη Fonbet.

Αμπερντίν – ΠΑΟΚ: Betmarket επιλογές

26/10, 22:00 Αμπερντίν – ΠΑΟΚ Χ2 & Under 1.5 στο 1ο ημίχρονο @1.85

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα