Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΈσπασε το μπλόκο και… συνεχίζει!

Έσπασε το μπλόκο και… συνεχίζει!

Μετά το διπλό στην Τρίπολη, ο ΠΑΟΚ έσπασε και το «μπλόκο» του Αγρινίου, φεύγοντας με τους τρεις βαθμούς από την έδρα του Παναιτωλικού, επικρατώντας με 1-2, πηγαίνοντας με ψυχολογία στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν με την ΑΕΚ.

Ο Δικέφαλος για ακόμα ένα παιχνίδι πιέστηκε και είχε τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη στο 88′ σε τετ α τετ του Καρέλη, για να κρατήσει το προβάδισμα για τον Δικέφαλο.

Οι «ασπρόμαυροι» μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και έχασαν τις δύο πρώτες καλές ευκαιρίες με Μουργκ και Ντούγκλας Αουγκούστο.

Ο Βραζιλιάνος ήταν αυτός που «έφτιαξε» το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο, όταν στο 32′ έβγαλε εξαιρετική σέντρα στον Μιτρίτσα, που σκόραρε με το κεφάλι.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους «ασπρόμαυρους» να χάνουν την μεγάλη ευκαιρία στα πρώτα λεπτά με τετ α τετ του Τείλορ, που δεν κατέληξε στα δίχτυα.

Ο Παναιτωλικός έβγαλε περισσότερη ένταση στο παιχνίδι του, δυνάμωσε τα άκρα του και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 59’, έστω κι από μια στημένη φάση. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Βέργος πήρε την πρώτη κεφαλιά, και ο Ντίας από κοντά έκανε το 1-1.

Η απάντηση του Λουτσέσκου ήταν να περάσει στο ματς τους Μπίσεσβαρ και Ζίβκοβιτς αντί των Μιτρίτσα και Μουργκ, αλλάζοντας τα άκρα της επίθεσης. Στο 66’ πάντως οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά σε ένα δεύτερο γκολ αλλά ο Ντουάρτε από κοντά έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 71’ μπήκαν στο ματς και οι Εσίτι-Σφιντέρσκι, ο ΠΑΟΚ απορρόφησε αναίμακτα την πίεση των γηπεδούχων, και στο 80’ “χτύπησε” με ένα δεύτερο γκολ. Ο Μπίσεσβαρ βρήκε τον Σφιντέρσκι στην περιοχή, ο Πολωνός έστρωσε στον Σίντκλεϊ, και ο τελευταίος με δεξί σουτ έκανε το 1-2.

Στο 88’, ο νεοεισελθών Καρέλης έχασε μοναδική ευκαιρία, με τον Πασχαλάκη να κάνει φανταστική επέμβαση και τον νικά εξ επαφής. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή φάση, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει τη νίκη με 1-2.

Πηγή thessports.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα