Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΆρης - Βόλος 4-3

Άρης – Βόλος 4-3

Ο Αρης έψαχνε μια καλή εμφάνιση με αρκετά γκολ και το κατάφερε. Καλή εικόνα έδειξαν οι νεοαποκτηθέντες Φαμπιάνο, Ντιαγέ, Λούμορ. Λίγο έπαιξε ο Ιτούρμπε και δεν μπορεί να κριθεί.

Ο Άρης βρήκε δίχτυα, νίκησε με 4-3 στην πρόβα τζενεράλε του πρωταθλήματος τον Βόλο μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης, αλλά τα… παιδικά λάθη στην άμυνα για μια ακόμη φορά, έκαναν την εμφάνισή τους, μια βδομάδα πριν από την πρώτη σέντρα με τον ΟΦΗ.

Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου μπήκαν δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και από τα πρώτα λεπτά κυριάρχησαν αναλαμβάνοντας τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι «κιτρινόμαυροι» να δημιουργούν συνεχώς ευκαιρίες στην αντίπαλη περιοχή. Τελικά, το γκολ για τον Άρη ήρθε με τη συμπλήρωση του 20λέπτου, με τον Φαμπιάνο να πλασάρει από κοντά μετά το κόρνερ του Γκάμα. Στο 27’ οι γηπεδούχοι ανέβασαν το προβάδισμα τους, με τον Μπερτόγλιο να σουτάρει δυνατά, την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στα δίκτυα.

Η πίεση του Άρη συνεχίστηκε, με τον Μάνο να σπαταλά την ευκαιρία για το 3-0. Η απάντηση του Βόλου ήρθε στο τέλος του ημιχρόνου. Αρχικά στο 43’ ο Πουρίτα έφυγε στην κόντρα και πρόλαβε τον Ντένις και Λούμορ. Σαν να μην έφτανε αυτό, δύο λεπτά αργότερα, ο Μπαρτόλο μετά τα διαδοχικά λάθη της άμυνας έφερε τον αγώνα στα ίσια.

 

Με την επιστροφή από τα αποδυτήρια για το δεύτερο μέρος, ο Άρης κυριάρχησε εκ νέου και στο 49ο λεπτό ο Γκάμα κέρδισε σωστά την εσχάτη των ποινών μετά από μαρκάρισμα και ευστόχησε για το 3-2. Η συνέχεια άνηκε και πάλι στους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι δημιούργησαν αρκετές ακόμα ευκαιρίες χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να σκοράρουν. Συγκεκριμένα, οι Εντιαγέ και Μάνος σε τρεις περιπτώσεις δεν μπόρεσαν να διευρύνουν τον δείκτη του σκορ.

Με την πάροδο του χρόνου, στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα, ο ρυθμός υποχώρησε αισθητά, με τους οι «κιτρινόμαυρους» να κρατάνε στην κατοχή τους την μπάλα. Ωστόσο, μετά από ένα ακόμα λάθος της αμυντικής λειτουργίας, ο Βόλος μπόρεσε α φτάσει στην ισοφάριση με τον Τερεζίου να πλασάρει από κοντά. Ο Άρης από εκείνο το σημείο και μετά βγήκε εκ νέου στην επίθεση και τελικά τα κατάφερε στο 90’ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ματίγια.

 

ΑΡΗΣ: Ντένις, Σούντγκρεν (76΄Σάκιτς), Λούμορ (53’ Γκάνεα), Μπεναλουάν (46’ Δεληζήσης), Φαμπιάνο (81’ Ασλανίδης), Εντιαγέ (69’ Χαϊροβιτς), Σάσα (86’ Ντουάρτε), Γκάμα (53΄Μαντσίνι), Μπερτόγλιο (76’ Ιτούρμπε), Γκαρσία (69’ Τζέγκο), Μάνος (85’ Ματίγια).

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Μπαριέντος, Μπαρτόλο, Φερνάντες, Φεράρι, Γκιουλέν, Πουρίτα, Ρεγκατίν, Ρομέρο, Βαν Φιρτ, Τσοκάνης.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα