Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΚρίσιμο ματς στη Λαμία για τον Άρη – Με αλλαγές στην ενδεκάδα...

Κρίσιμο ματς στη Λαμία για τον Άρη – Με αλλαγές στην ενδεκάδα οι “κίτρινοι”

Ματς μεγάλης σημασίας είναι το αυριανό (18/10, 19:30) για τον Άρη, ο οποίος χρειάζεται τους τρεις βαθμούς στη Λαμία, έχοντας επιστροφές σημαντικών παικτών αλλά και απρόοπτες απουσίες, των Σάσα και Μπεναλουάν που τέθηκαν εκτός αποστολής λόγω πειθαρχικού παραπτώματος στην προπόνηση.

Σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια στο αυριανό, ο Άκης Μάντζιος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μετράει επιστροφές και μάλιστα παικτών που μπορούν να παίξουν κομβικό ρόλο. Μπερτόγλιο, Γκάμα, Μαντσίνι, Φαμπιάνο και Ιτούμπε θα είναι στο πλάνο του Έλληνα τεχνικού, με τους τέσσερις πρώτους μάλιστα να έχουν προβάδισμα για το αρχικό σχήμα. Σε αυτό θα υπάρξει και ακόμη ένα νέο πρόσωπο, ο Χαβιέρ Ματίγια. Μετά το επεισόδιο που είχαν στη χθεσινή προπόνηση ο Σάσα με τον Μπεναλουάν και την απόφαση του Μάντζιου να τους αφήσει εκτός αποστολής το πιθανότερο σενάριο για τον κεντρικό άξονα είναι ο Ματίγια να βρεθεί δίπλα στον Ντιαγέ, καθώς ο Τζέγκο έφτασε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη και μετά από πολύωρες πτήσεις. Ο Ισπανός κεντρικός μέσος αναμένεται να πάρει για πρώτη φορά φέτος φανέλα βασικού. Φέτος έχει καταγράψει μόλις 18 αγωνιστικά λεπτά (!) σε δύο αγώνες, ωστόσο δεν παύει να είναι μία σημαντική μονάδα στο κιτρινόμαυρο ρόστερ. Μένει να φανεί εάν θα αξιοποιήσει την ευκαιρία που θα του δοθεί.

Τόσο ο Αμπουμπακάρ Καμαρά όσο και ο Εμάνουελ Σάκιτς θα είναι κανονικά στη διάθεση του Άκη Μάντζιου, καθώς και χθες ολοκλήρωσαν το προπονητικό πρόγραμμα. Ο Μαυριτανός φορ θα πάρει τη θέση στην κορυφή της επίθεσης, ενώ ο Αυστριακός αμυντικός πολύ δύσκολα θα είναι στο αρχικό σχήμα και σε αυτό το παιχνίδι καθώς Σούντγκρεν και Γκάνεα έχουν ανταποκριθεί μέχρι τώρα πολύ θετικά στον ρόλο τους.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα