Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Συνάδελφός μου ο κύριος Αναδιώτης; Από πού;»

0

Στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» μίλησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η ηθοποιός κλήθηκε να απαντήσει και για τις ευρωεκλογές και για τους διάσημους από τον χώρο της τηλεόρασης και του θεάτρου που εκλέχτηκαν.

Τομ Χάρντι: Ετοιμάζεται να επιστρέψει στους Peaky Blinders

0
tom hardy

Ο Τομ Χάρντι μίλησε για την επερχόμενη ταινία Peaky Blinders με τον Κίλιαν Μέρφι και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο  να είναι και εκείνος μέρος του καστ.

Σον Πεν για Ντακότα Τζόνσον: Τα γυρίσματα μαζί της ήταν σαν να έχεις τον Πολ Μακ Κάρτνεϊ να παίζει το Yesterday κάθε μέρα

0

Ο Σον Πεν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη συνεργασία του με την Ντακότα Τζόνσον, κατά την προώθηση της ταινίας τους «Daddio» στο Jimmy Kimmel Live. Μεταξύ άλλων, χαρακτήρισε ότι τα γυρίσματα μαζί της ήταν σαν «έχεις τον Πολ Μακ Κάρτνεϊ να τραγουδάει το “Yesterday” κάθε ημέρα».

Οι συναυλίες της Τέιλορ Σουίφτ προκάλεσαν… σεισμό που καταγράφηκε χιλιόμετρα μακριά

0

Οι χιλιάδες θαυμαστές στις συναυλίες της Τέιλορ Σουίφ στην Σκωτία προκάλεσαν σεισμική δραστηριότητα που καταγράφηκε χιλιόμετρα μακριά από το μέρος στο οποίο γινόντουσαν στο Εδιμβούργο, ανακοίνωσε σήμερα το British Geological Survey (BGS).

Νίνα Λοτσάρη: Ο σύντροφός μου ενεργειακά είναι ανώτερος από μένα

0
Η Νίνα Λοτσάρη έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τις κρίσεις πανικού, τον σύντροφό της, αλλά και τη σχέση της με τον χρόνο που περνάει.

Γιάννης Ζουγανέλης για Δημήτρη Σταρόβα: Η ομιλία του επανέρχεται, είναι μια χαρά

0
Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε για τον φίλο του, Δημήτρη Σταρόβα, και την κατάσταση της υγείας του μετά το εγκεφαλικό που υπέστη στα μέσα του Μαΐου.

Γιατί η Jennifer Garner ευχαρίστησε δημόσια τους δασκάλους των παιδιών της

0

Ήταν μια πολυάσχολη εβδομάδα για την Jennifer Garner, καθώς μεταξύ άλλων έπρεπε να παραβρεθεί στην τελετή αποφοίτησης του 12χρονου γιου της Samuel Affleck.

Άννα Φλωρινιώτη: Έστελνα μηνύματα στο κινητό του πατέρα μου και απαντούσα μόνη μου

0

Δηλώσεις έκανε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα η Άννα Φλωρινιώτη. Η κόρη του Γιάννη Φλωρινιώτη μίλησε για τη ζωή της μετά τον θάνατο του πατέρα της και του αδελφού της καθώς και για το πότε θα γίνει το ετήσιο μνημόσυνο του πατέρα της.

Το ΑΙ μπορεί να βελτιώσει την εμπειρία του πελάτη

0

Πτώση στην αντίληψη των πελατών σχετικά με την εμπειρία τους διαπιστώνεται, παγκοσμίως, με την ικανοποίηση του καταναλωτικού κοινού να αυξάνεται σε ελάχιστες μόνο αγορές, ανά τον κόσμο. Σε όλες τις υπόλοιπες καταγράφηκε πτώση, ενώ σε ορισμένες χώρες η πτώση ήταν αξιοσημείωτη.

Οι ανησυχίες των CEOs και τα διοικητικά συμβούλια παγκοσμίως στο επίκεντρο

0

Έντονη ανησυχία προκαλεί στους CEOs και τα διοικητικά συμβούλια παγκοσμίως η γεωπολιτική αστάθεια, αλλά βρίσκεται χαμηλά στην λίστα των ζητημάτων που μπορούν να ελέγξουν.