Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Oι Ελληνίδες celebrities που πόζαραν με τα μαγιό τους

0

Διανύουμε επίσημα πια την περίοδο του καλοκαιριού και πολλές Ελληνίδες επώνυμες της showbiz πόζαραν με τα μαγιό τους στο Instagram.

Κάποιες προτίμησαν το ολόσωμο, κάποιες μπικίνι και μας έδωσαν ιδέες για την φετινή σεζόν.








Τεράστια αλλαγή! Η Ελευθερία Ελευθερίου “έβαλε” στήθος – Δείτε πριν & μετά!

0

Η διάσημη τραγουδίστρια αποφάσισε να μεγαλώσει το στήθος και “προδόθηκε” από τις πρώτες φωτογραφίες που δημοσίευσε στα social media!

Η Ελευθερία Ελευθερίου, η αγαπημένη τραγουδίστρια με τις δυνατές ερμηνείες και το χαμογελαστό πρόσωπο, πρόσφατα μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram μια σημαντική προσωπική αλλαγή. Η Ελευθερία, που είναι γνωστή για τη συμμετοχή της στη Eurovision και στο Survivor, αποφάσισε να προχωρήσει σε προσθετική στήθους, δείχνοντας με υπερηφάνεια το αποτέλεσμα στους θαυμαστές της.

Η Ελευθερία Ελευθερίου γεννήθηκε στις 12 Μαΐου 1989 στη Φρέναρος, ένα χωριό της Κύπρου. Ξεκίνησε την καριέρα της στη μουσική από νεαρή ηλικία και κέρδισε αναγνώριση όταν εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision το 2012 με το τραγούδι “Aphrodisiac”. Το τραγούδι της κέρδισε τις καρδιές του κοινού και της χάρισε μεγάλη δημοσιότητα.

Τις τελευταίες ημέρες, η Ελευθερία αποφάσισε να προχωρήσει σε μια αλλαγή στην εμφάνισή της, πραγματοποιώντας προσθετική στήθους. Σε πρόσφατες αναρτήσεις της στο Instagram, δεν δίστασε να μοιραστεί φωτογραφίες που αναδεικνύουν το νέο της στήθος, δείχνοντας πόσο ευχαριστημένη είναι με το αποτέλεσμα.

Στην πιο πρόσφατη φωτογραφία που δημοσίευσε, η Ελευθερία ποζάρει με αυτοπεποίθηση, φορώντας ένα κομψό μαύρο τοπ που τονίζει το νέο της στήθος. Η φωτογραφία, με τον αέρα της και την σαγηνευτική της στάση, αποπνέει θηλυκότητα και υπερηφάνεια για την επιλογή της. Η Ελευθερία αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι είναι αποφασισμένη να ζει τη ζωή της όπως επιθυμεί και να αισθάνεται καλά με τον εαυτό της.

Οι θαυμαστές της έσπευσαν να την υποστηρίξουν με θετικά σχόλια και ευχές, δείχνοντας ότι εκτιμούν την ειλικρίνεια και την αυτοπεποίθησή της.

Η Ελευθερία Ελευθερίου συνεχίζει να εμπνέει με την πορεία της και τις επιλογές της, δείχνοντας ότι η πραγματική ομορφιά έρχεται από την αυτοαποδοχή και την αυτοπεποίθηση. Αναμένουμε με ανυπομονησία τις επόμενες κινήσεις της και τα νέα μουσικά της βήματα.

ΤΟ ΠΡΙΝ:

ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑ:

 

 

Αϊτάνα Μπονμάτι: Διακοπές στη Μήλο για την κάτοχο της Χρυσής Μπάλας

0

Η Ισπανίδα ποδοσφαιρίστρια της Μπαρτσελόνα απολαμβάνει τις διακοπές της στο νησί των Κυκλάδων

Κατερίνα Λιόλιου: Έδειξε την προετοιμασία για την εμφάνισή της στα Mad

0

Η Κατερίνα Λιόλιου έδειξε στο κοινό της την προετοιμασία που έκανε για την εμφάνισή της στα Mad VMA.

Η γνωστή τραγουδίστρια εμφανίστηκε στη σκηνή της τελετής απονομής των βραβείων, ντυμένη στα… χρυσά.

 

Η Κατερίνα Λιόλιου ερμήνευσε το τραγούδι «Νοικιάστηκε» και βγήκε στη σκηνή με ένα μπούστο, φτιαγμένο από γύψο, ο οποίος βάφτηκε χρυσός.

 

Κάτω από αυτό, η τραγουδίστρια φόρεσε μία μακριά κόκκινη φούστα, που ολοκλήρωσε την εντυπωσιακή της εμφάνιση.

 

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε υλικό από την προετοιμασία της για να το μοιραστεί με το κοινό της. Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Mad VMA 2024».

Δείτε τη δημοσίευση:

 

 


Snapinsta_app_448802853_18444648634002940_2836010372102524348_n_1080

 


Snapinsta_app_448859665_18444648625002940_3153371121594000083_n_1080

Δανάη Παππά: Απολαμβάνει βόλτες με το φουσκωτό

0

Η Δανάη Παππά ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της αποδράσεις και ένας από τους αγαπημένους της προορισμούς, είναι το Μεγανήσι.

Την Πέμπτη 20 Ιουνίου, η ηθοποιός ανέβασε δύο φωτογραφίες της στο Instagram, όπου ποζάρει χαμογελαστή πάνω σε ένα φουσκωτό, ενώ απολαμβάνει τη βόλτα της στη θάλασσα και τον ήλιο. Φοράει ένα πολύχρωμο μπικίνι και ένα μαύρο κοντό σορτς. «Αχ..επιτέλους καλοκαιράκι» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της, η ηθοποιός.

Οι φωτογραφίες της Δανάης Παππά

Κλείσιμο

 


papaa

Από τους πρώτους που σχολίασαν τα στιγμιότυπα ήταν ο σύντροφός της, Λάμπρος Λάζαρης, που τη ρώτησε με χιουμοριστική διάθεση: «Το φουσκωτό πωλείται;» με τη Δανάη Παππά να απαντά με κεφαλαία: «ΟΧΙ». Ο Λάμπρος Λάζαρης βρίσκεται μαζί της στο Μεγανήσι και έχει αναρτήσει επίσης φωτογραφία του από εκεί.

 


pappalazaris0

 

Oι celebrities που ψήφισαν φέτος Ελλάδα για τις καλοκαιρινές διακοπές τους – Παρέλαση αστέρων στη χώρα μας

0

Η ηθοποιός, Λίντσεϊ Λόχαν, και η τραγουδίστρια, Κάιλι Μινόγκ, επέλεξαν την κοσμοπολίτικη Μύκονο για τις διακοπές τους, ενώ η ηθοποιός, Ρέμπελ Γουίλσον, επισκέφθηκε την Αθήνα με την ίδια να ποζάρει μπροστά από την Ακρόπολη. Η πρώην τενίστρια, Μαρία Σαράποβα, και το μοντέλο, Κλόντια Σίφερ, έμειναν στο πολυτελές ξενοδοχείο «Αmanzoe» που βρίσκεται στο Πόρτο Χέλι.

Ο ηθοποιός, Λίαμ Χέμσγουορθ, ο οποίος δεν διευκρίνισε σε ποιο σημείο της Ελλάδας έκανε διακοπές, σημείωσε στο προφίλ του στο Instagram «Ελλάδα, τι υπέροχο μέρος», διαφημίζοντας τη χώρα μας σε όλο τον κόσμο. Η χρυσή κληρονόμος, Ευγενία Νιάρχου, ήρθε και φέτος στην Αθήνα με την παρέα της, επιλέγοντας το εστιατόριο «Λινού Σουμπάσης και ΣΙΑ» στην περιοχή του Ψυρρή. Τέλος, η ηθοποιός, Κιμ Κατράλ, και ο τραγουδιστής, Τζο Τζόνας, ήρθαν στη χώρα μας, για να παρευρεθούν στα εγκαίνια του «One&Only Aesthesis» στην παραλία της Γλυφάδας.

Δείτε τις φωτογραφίες των celebrities που δημοσίευσαν στο Instagram, αποθεώνοντας την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο.

Κιμ Κατράλ


Τζο Τζόνας


Mαρία Σαράποβα


Κλόντια Σίφερ


Κάιλι Μινόγκ


Λίαμ Χέμσγουορθ


Ρέμπελ Γουίλσον


Λίντσεϊ Λόχαν


Ευγενία Νιάρχου


Κείμενο: Φράνσις Γιατζόγλου

«Μου έδωσε κίνητρο όταν είδα τον Σχορτσανίτη, ένα μαύρο παιδί, να παίζει στην εθνική…»

0
αρχείου

Αυτό το καλοκαίρι, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, έκανε ό,τι μπορούσε για να είναι εδώ, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, και να βοηθήσει την εθνική ομάδα να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες, για πρώτη φορά μετά από 16 χρόνια, από εκείνους του Πεκίνου το 2008…

 

Για εκείνον, όπως εξήγησε στους εκπροσώπους του Τύπου, κατά τη Media Day της εθνικής, πριν το πρώτο φιλικό της απέναντι στην Πολωνία αύριο (21/6), η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες με τη φανέλα της εθνικής Ελλάδας αποτελεί ένα… όνειρο!

Θυμήθηκε, τότε που ήταν ο ίδιος μικρός, πως ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, ένα μαύρο παιδί, του είχε δώσει κίνητρο, βλέποντάς τον ν’ αγωνίζεται με το εθνόσημο στο στήθος.

Για τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Βασίλη Σπανούλη, ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς είπε: «Πιστεύω πως είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται η Εθνική ομάδα, ένας άνθρωπος που έχει χαρίσει απίστευτες στιγμές στο ελληνικό μπάσκετ, είτε με τον Παναθηναϊκό, είτε με τον Ολυμπιακό, είτε με την Εθνική ομάδα. Ένας άνθρωπος με τρομερή εμπειρία που έχει δείξει και πόσο καλός προπονητής είναι και πόσο τον ακολουθούν οι παίκτες. Ανυπομονώ να βρεθούμε στο παρκέ, να μας κοουτσάρει και να κάνουμε κάτι ωραίο».

Σε ερώτηση για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στον ηγέτη της εθνικής Σλοβενίας, Λούκα Ντόντσιτς, την ώρα που δεν είναι σίγουρο ότι θα την ενισχύσει στην προσπάθειά της για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μέσω του Προολυμπιακού στο ΣΕΦ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σχολίασε: «Να είναι καλά το παιδί. Άμα αποφασίσει να έρθει, να έρθει. Αν θέλει να προσέξει το κορμί του μετά τους τελικούς, ας κάνει το καλύτερο για τον εαυτό του»…

Σπύρος Μπιμπίλας: Μήνυση στον Αλέξη Κούγια για «χυδαίες, ρατσιστικές, ομοφοβικές δηλώσεις»

0

Μήνυση σε βάρος του Αλέξη Κούγια κατέθεσε ο Σπύρος Μπιμπίλας, βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση οι συνήγοροι του κ. Μπιμπίλα, η μήνυση σε βάρος του Αλέξη Κούγια κατατέθηκε με αφορμή «χυδαίες, ρατσιστικές και ομοφοβικές» δηλώσεις του και «για σειρά μισαρών δηλώσεών του, εναντίον του εντολέως μας, οι οποίες ανατρέχουν από το έτος 2022 και συνεχίζονται αδιάκοπα μέχρι και σήμερα».

Η ανακοίνωση των συνηγόρων του Σπύρου Μπιμπίλα

Οι συνήγοροι του κ. Σπύρου Μπιμπίλα, Βουλευτή του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας», Ηθοποιού και ε.τ. Προέδρου του Σ.Ε.Η., Γιάννης Απατσίδης και Έλλη Ρούσσου, ενημερώνουμε για λογαριασμό του, ότι σήμερα, 21-06-2024, επ’ αφορμής του φαινομένου χυδαίων, ρατσιστικών και ομοφοβικών δηλώσεων του αναφερομένου, και όχι μόνον, καταθέσαμε, προς την κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, με κοινοποίηση προς την κ. Πρόεδρο του Αρείου Πάγου και προς τον κ. Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, μηνυτήρια αναφορά, σε βάρος του Αλέξιου Κούγια, Δικηγόρου Αθηνών, για σειρά μισαρών δηλώσεών του, εναντίον του εντολέως μας, οι οποίες ανατρέχουν από το έτος 2022 και συνεχίζονται αδιάκοπα μέχρι και σήμερα, πιθανόν, ίσως, ενδεχομένως λόγω της ηθικής στάσης του κ. Σπύρου Μπιμπίλα, θεσμικά και ανθρώπινα, απέναντι σε θύματα βίας, ακόμη και σεξουαλικής, απέναντι σε ανήλικα παιδιά και γυναίκες, με ανυπολόγιστες συνέπειες για τον ψυχισμό τους και τον εσώτερο πυρήνα της προσωπικότητάς τους.

Πόσα πλήρωσε ο Ελληνας που αγόρασε την πρώτη Lamborghini Revuelto;

0

Ήδη ο πρώτος Έλληνας απέκτησε την κορυφαία Lamborghini μαζικής παραγωγής όλων των εποχών…

Πριν από δύο περίπου μήνες πάτησε για πρώτη φορά στην Ελλάδα η πρώτη Lamborghini Revuelto.

Το ιταλικό super car είναι το πιο ισχυρό Lamborghini μαζικής παραγωγής όλων των εποχών και είναι αυτό που αντικαθιστά την Aventador, ένα μοντέλο με τεράστια επιτυχία σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μόλις στις 19 Ιουνίου ταξινομήθηκε η πρώτη Revuelto στην Ελλάδα και ήδη κυκλοφορεί ανάμεσά μας, σύμφωνα και με τα στοιχεία των πωλήσεων που έχει στη διάθεσή του το Newsauto.

Εξωπραγματικές επιδόσεις

Η Revuelto είναι η πρώτη εξηλεκτρισμένη Lamborghini, καθώς συνδυάζει κινητήρα εσωτερικής καύσης και ηλεκτροκινητήρα. Συγκεκριμένα εφοδιάζεται με έναν V12 μηχανικό σύνολο χωρητικότητας 6.5 λίτρων το οποίο συνδυάζεται με τρεις ηλεκτροκινητήρες. Αυτό μεταφράζεται σε τεράστια ισχύ που αγγίζει τους 1.015 ίππους, η ροπή τα 725Nm ενώ το μήκος της αγγίζει τα 4,95 μέτρα.

Σύμφωνα με την ιταλική εταιρεία και στη γλώσσα των αριθμών, το 0-100 επιτυγχάνεται σε 2,5 δευτερόλεπτα, το 0-200 χλμ./ώρα σε 7,0 δευτερόλεπτα ενώ η τελική ταχύτητα ξεπερνά τα 350 χλμ./ώρα.

Πάνω από 600.000 ευρώ

Το κόστος της Lamborghini Revuelto ξεπερνά στην Ελλάδα τα 600.000 ευρώ. Η τιμή αυτή αν και φαντάζει εξωπραγματική είναι… χαμηλή (για τα ελληνικά δεδομένα) και αυτό οφείλεται στην μειωμένη φορολογία λόγω υβριδικής τεχνολογίας όσον αφορά το Ειδικό Τέλος Ταξινόμησης.

Η πρώτη ήδη ταξινομήθηκε και όπως γνωρίζουμε έπεται και… συνέχεια.

Σε απόγνωση ο πατέρας αθλήτριας στίβου: Συλλαμβάνεται διαρκώς για κλοπές

0

Εθισμένη στις κλοπές είναι μια 22χρονη αθλήτρια στίβου από τον Βόλο, με την αστυνομία να την έχει συλλάβει ουκ ολίγες φορές.