Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΥγείαΣεξ με καύσωνα: Tips για απόλαυση όταν η θερμοκρασία χτυπάει «κόκκινο»

Σεξ με καύσωνα: Tips για απόλαυση όταν η θερμοκρασία χτυπάει «κόκκινο»

Οκ, ας είμαστε ειλικρινείς. Όταν νιώθεις ότι θέλεις να βγάλεις το δέρμα σου από τη ζέστη και το μόνο που σε κάνει να νιώθεις (κάπως) καλύτερα είναι οι βουτιές στη θάλασσα -στην καλύτερη- και κρύα ντους -στη χειρότερη-, το σεξ ίσως να μην είναι στην κορυφή της λίστας σου. Ωστόσο, σε ρωτώ. Θα αφήσεις έναν καύσωνα να σου στερήσει την ερωτική σου απόλαυση; Φευ! Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις πώς μπορείς να λιώσεις μόνο από έρωτα και όχι από τη ζέστη.

Σεξ με καύσωνα: Τα βασικά

Μπορεί ο καύσωνας να δυσκολεύει κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μας (άρα και το σεξ), ωστόσο, υπάρχουν μερικές συμβουλές που μπορούν να το κάνουν να μοιάζει λιγότερο με πύλη της κολάσεως (οh well).

Επιστημονικά μιλώντας όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει και το ίδιο συμβαίνει και στη λίμπιντο. Τι είναι αυτό που μας κάνει όλους πιο σέξι στην καλοκαιρινή σεζόν; Είναι η λιακάδα; Είναι η ξεγνοιασιά των διακοπών; Είναι η γενικότερη χαλαρή διάθεση; Όποιος κι αν είναι ο λόγος, το σεξ είναι πάντα ένας καλός τρόπος για να περάσεις ένα βράδυ. Ή πρωί. Ή απόγευμα.

Η άνοδος της θερμοκρασίας, ωστόσο, μπορεί να επιβαρύνει σοβαρά τη σεξουαλική μας ζωή. Το να ιδρώνεις λίγο, είναι σέξι. Το να κολυμπάς στον ιδρώτα, όχι. Τι μπορείς να κάνεις όμως για να κάνεις καυτό σεξ παραμένοντας δροσερή στον καύσωνα του καλοκαιριού;

Το AC είναι ο καλύτερός σου φίλος

Το ξέρω πως οι λογαριασμοί ρεύματος είναι εκτός ελέγχου φέτος το καλοκαίρι. Θέλεις όμως πραγματικά να προσθέσεις το «not get laid» στη λίστα με τα δεινά; Προτεραιότητες.

Το ίδιο και ο ανεμιστήρας

Με τη ΔΕΗ στα ύψη, μπορεί το AC να μην σε «φτιάχνει» τόσο σαν επιλογή. Πώς μπορείς να πεις «όχι» όμως στο απαλό αεράκι ενός ανεμιστήρα; Αν μάλιστα επενδύσεις και σε ένα ανεμιστήρα οροφής, τα πράγματα μπορεί να γίνουν όσο καυτά θελήσεις, χωρίς καν να ιδρώσεις.

Με κλειστά παντζούρια

Με τη σκιά που δημιουργούν στο χώρο τα κλειστά παντζούρια, πετυχαίνεις το απόλυτο 2 σε 1. Κρατάς τη ζέστη του ήλιου μακριά και φτιάχνεις και πιο ρομαντική ατμόσφαιρα, με χαμηλό φωτισμό.

On the rocks

Τα παγάκια δεν είναι μόνο τα αγαπημένα σου cocktails. Μπορείς να τα χρησιμοποίησες και για παιχνίδι στο σεξ.

Σεξ με καύσωνα και χωρίς στενές επαφές

Το ιεραποστολικό είναι μια στάση, που μάλλον δεν θέλεις να δοκιμάσεις. Αντίθετα, επέλεξε στάσεις που απαιτούν όσο το δυνατόν λιγότερη επαφή με το σώμα. Το doggy style είναι μια καλή επιλογή καθώς απολαμβάνεις όλη τη διείσδυση, χωρίς τριβή και ιδρώτα. Το σεξ είναι ήδη άσκηση cardio. Δεν χρειάζεσαι επιπλέον ζέστη.

Σεξ με καύσωνα με ανοιχτό το ψυγείο

Το πλυντήριο δεν είναι η μόνη συσκευή που μπορεί να βοηθήσει στους οργασμούς σου. Ο συνδυασμός του ιδρώτα του σώματος και του κρύου αέρα που βγαίνει από το ψυγείο, είναι στην πραγματικότητα σούπερ ερωτικός. Και μετά μπορείς απλά να απλώσεις το χέρι σου για να πιείτε μερικές κρύες μπύρες. Όχι κι άσχημα.

Με το μαλακό

Για να αποφύγεις τη θερμοπληξία, προσπάθησε να διατηρήσεις τον καρδιακό σου ρυθμό όσο πιο χαμηλά μπορείς. Προτίμησε το πιο αργό και αισθησιακό σεξ. Έχει υπερβολική ζέστη για να δοκιμάσετε στάσεις που θυμίζουν το Cirque du Soleil.

Το σεξ στο ντους μπορεί να είναι διασκεδαστικό (για αλλαγή)

Το σεξ στο ντους είναι περίπλοκο και άβολο. Σπάνια προκαλεί οργασμό και συχνά οδηγεί σε ατυχήματα. Όμως, είναι καλοκαίρι και οι επιλογές είναι αρκετά περιορισμένες. Το σεξ στο ντους είναι καλύτερο από το καθόλου σεξ.

Σεξ με καύσωνα: Embrace the chaos

Στο τέλος της ημέρας, πρέπει απλώς να χαμογελάσεις και να συμφιλιωθείς με την ιδέα: Είναι καλοκαίρι και καλοκαίρι σημαίνει ΙΔΡΩΤΑΣ. Αποδέξου το. Το χειμώνα θα γκρινιάζεις που έχει κρύο.

Πηγή: Ladylike.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα