Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΥγείαΟι ερωτικές "παραξενιές" που έχει το κάθε ζώδιο στο κρεβάτι

Οι ερωτικές “παραξενιές” που έχει το κάθε ζώδιο στο κρεβάτι

Πες μου το ζώδιό του/της να σου πως τι να προσέξεις. Κάθε ζώδιο έχει τις ιδιαιτερότητές του κατα την ερωτική πράξη, για αυτό και εσύ πρέπει να δώσεις προσοχή και να αποφύγεις λάθη που μπορεί να αποβούν… μοιραία.

Ο Κριός όταν θέλει σεξ, το θέλει “καυτό”. Γι’ αυτό μην κάνεις ποτέ το λάθος να εμφανιστείς με τα κλασικά- βαμβακερά σου εσώρουχα. Βρέξει- χιονίσει, σε βολεύει δεν σε βολεύει, τη δαντέλα και το σαδομαζοχιστικό να τα ‘χεις στο τσεπάκι σου. Θα τον ξετρελάνεις!

Ο Ταύρος για να απογειωθεί στο σεξ χρειάζεται… έναν λόγο! Ναι, όπως μ’ ακούς, αν θες να δεις χαρές άρχισε να γράφεις λόγους που θα τον πείσουν ότι αξίζει να κουραστεί(!). Μην το συζητάμε, σου λέω είναι κλινική περίπτωση.

Ο Δίδυμος πάλι είναι το αντίστροφο. Δεν θέλει να του μιλάς αλλά να σου μιλάει, και μη διανοηθείς να τον διακόψεις ή να τον σταματήσεις. Το ‘χασες το παιχνίδι. Γι’ αυτό πάρε ένα ζευγάρι ωτοασπίδες, προμηθεύσου και κανένα παυσίπονο για την πολυλογία του και… have fun.

Ο Καρκίνος από την άλλη θέλει συναισθηματισμό και καρδούλες, ακόμα και στον αέρα. Δεν είναι του one night stand, κι αν θες να περάσεις καλά μαζί του, μη διανοηθείς καν να του το προτείνεις. Είπαμε, ντύσου στα ροζ, μίλα του γλυκά και τον έχεις.

Ο Λέοντας, επειδή όπως τουλάχιστον πιστεύει, είναι ο βασιλιάς του παιχνιδιού, θέλει όλους τους προβολείς στραμμένους πάνω του. Αν λοιπόν δεν σου βρίσκεται εύκαιρο το ΟΑΚΑ για να νιώσει άνετα, άναψε όλα τα φώτα αγόρασε και κανένα προβολέα και είσαι έτοιμη.

Ο Παρθένος για να σε κάνει να τα χάσεις στο σεξ θέλει… χρόνο. Θέλει πρώτα να σε γνωρίσει καλά, να ωριμάσει και λίγο το συναίσθημά του για εσένα, και πριν προλάβεις να βαρεθείς να περιμένεις. θα βρει τελικά τον τρόπο για να περάσετε καλά. Χαρά στην υπομονή σου.

Ο Ζυγός είναι ο κλασικός ωραιοπαθής τύπος. Δεν χρειάζεται λοιπόν και μεγάλη φαντασία για να περάσεις καλά μαζί του. Τρέλανέ τον στα κομπλιμέντα, πέτα και καμιά φορά τη φράση «είσαι ο καλύτερος» και όλα τα άλλα άσ’τα πάνω του. Δεν θα χάσεις.

Ο Σκορπιός δεν υπάρχει περίπτωση να σου αφήσει να καταλάβεις τι χρειάζεται στο σεξ γιατί πολύ απλά θεωρεί ότι πρέπει να του τα προσφέρεις όλα. Η λύση είναι μία. Πήγαινε στο πιο κοντινό sex shop, αγόρασε ό,τι πιο περίεργο δεις, πρότεινέ του να το χρησιμοποιήσετε και η παρτίδα είναι δική σου.

Ο Τοξότης δεν αγαπάει τον ρομαντισμό. Δεν του αρέσουν τα λουλούδια, ούτε τα γλυκανάλατα λογάκια. Του αρέσει να περνάει κατευθείαν στο ψητό. Θα τον ξετρελάνει η ιδέα του one night stand, κι αν και εσύ δεν είσαι λάτρης των δεσμεύσεων, τότε τον έχεις.

Ο Αιγόκερως από την άλλη, αν του ικανοποιήσεις μία και μοναδική, λέμε τώρα, “παραξενιά”, τότε θα περάσεις πολύ καλές στιγμές μαζί του. Γίνε λάτρης του προγράμματος. Βάλε πρόγραμμα ακόμα και στο σεξ, και τότε θα περάσεις νύχτες πάθους μαζί του- γιατί δεν είναι καθόλου ήρεμος!

Ο Υδροχόος είναι είναι ένα ζώδιο που πάρα πολύ εύκολα μπορείς να του ικανοποιήσεις τις παραξενιές και με αυτό τον τρόπο να περάσεις καλά. Λατρεύει τον εαυτό του και λατρεύει και τις γνώσεις του είτε έχει είτε δεν έχει. Μην αρχίσεις τα κομπλιμέντα. Τζάμπα κόπος! Πάρε ένα καθρέφτη βάλ’ τον μπροστά του και έκλεισες!

Ο Ιχθύς από την άλλη είναι το… Άρλεκιν προσωποποιημένο. Μην περιμένεις καλές επιδόσεις στο σεξ αν αρχίσεις να του μιλάς για τα προβλήματά σου στη δουλειά. Άλλαξε πορεία, μίλα του γλυκά, πες του πόσο ερωτευμένη είσαι μαζί του και μετά όλο και κάποιο θεριό μπορεί, λέμε τώρα, να ξυπνήσει.

Πηγή: athensmagazine.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα