Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΥγείαΕμβολιασμοί: Πόσα ραντεβού έχει κλείσει η ηλικιακή ομάδα των 45-49 ετών

Εμβολιασμοί: Πόσα ραντεβού έχει κλείσει η ηλικιακή ομάδα των 45-49 ετών

Στην ηλικιακή ομάδα των 45-49 ετών που άνοιξε το Μ. Σάββατο, μέχρι χθες βράδυ είχαν κλείσει τα ραντεβού τους 170.000 συμπολίτες μας, σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια.

Ο κ. Κικίλιας επισκέφτηκε σήμερα μαζί με την υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου Παράρτημα ΑμεΑ Ανατολικής Αθήνας (πρώην Θ.Χ.Π. Αθήνας και Μελισσίων), όπου συνάντησαν τον Μιχάλη Γιοβανίδη, τον πρώτο ηλικιωμένο που εμβολιάστηκε στις 27.12.2020 στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

«Το μόνο που μπορεί να σε σώσει είναι το εμβόλιο», μου είπε ο Μιχάλης Γιοβανίδης, ο πρώτος συμπολίτης μας που εμβολιάστηκε δίνοντας το παράδειγμα σε όλους μας», ανέφερε ο υπουργός Υγείας. «Η Επιχείρηση ‘’Ελευθερία’’ προχωρά με γρήγορους ρυθμούς, πάντα με ασφάλεια και σεβασμό προς τους πολίτες. Πλέον, όλοι οι πολίτες άνω των 30 ετών μπορούν να κλείνουν το ραντεβού τους», πρόσθεσε.

Από την πλευρά της η κ. Μιχαηλίδου σημείωσε πως «ο κ. κύριος Γιοβανίδης αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση».

«Είναι η προσωποποίηση της ‘’Ελευθερίας’’. Από την αρχή μας είχε δηλώσει την επιθυμία του να είναι ο πρώτος που θα κάνει το ταξίδι προς την ‘’Ελευθερία’’ για να φθάσει και πρώτος στο τέλος αυτής της τόσο δύσκολης περιπέτειας. Δυνατός και υγιής, έκανε χιούμορ και έδωσε και σε εμάς ένα μάθημα ζωής. Φροντίσαμε ώστε οι γιαγιάδες και οι παππούδες μας να εμβολιαστούν πρώτοι μέσα στις δομές που ζουν, χωρίς να μετακινηθούν και να ταλαιπωρηθούν, ώστε να τους προστατεύσουμε ως οφείλουμε. Συνεχίζουμε με ταχύτητα τους εμβολιασμούς και σύντομα η χώρα μας θα είναι θωρακισμένη. Ο εμβολιασμός είναι η ‘’Ελευθερία’’μας», είπε η υφυπουργός Εργασίας.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα