Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΥγείαΔεν φαντάζεστε οι κάτοικοι ποιας χώρας έχουν τους περισσότερους σεξουαλικούς συντρόφους –...

Δεν φαντάζεστε οι κάτοικοι ποιας χώρας έχουν τους περισσότερους σεξουαλικούς συντρόφους – Η θέση της Ελλάδας

Οι Ηνωμένες Πολιτείες σημείωσαν την 13η θέση, με την World Population Review να λέει ότι οι Αμερικανοί κοιμούνται κατά μέσο όρο με 10,7 άτομα όλα αυτά τα χρόνια, όπως και οι Καναδοί. Ωστόσο, ο μέσος αριθμός σεξουαλικών συντρόφων που έχει ένα άτομο στις ΗΠΑ μπορεί να διαφέρει πολύ από πολιτεία σε πολιτεία, με βάση τις θρησκευτικές προτιμήσεις. Για παράδειγμα, οι κάτοικοι της Λουιζιάνα αναφέρουν κατά μέσο όρο 15,7 σεξουαλικούς συντρόφους. Συγκριτικά, οι κάτοικοι της Γιούτα, το 62% των οποίων ανήκουν στην Εκκλησία του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών, αναφέρουν κατά μέσο όρο 2,6 σεξουαλικούς συντρόφους. Η ηλικία στην οποία κάποιος χάνει την παρθενία του μπορεί επίσης να επηρεάσει τον αριθμό των σεξουαλικών συντρόφων που έχει. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι άνθρωποι τείνουν να χάνουν την παρθενία τους σε ηλικία 17 ετών, κατά μέσο όρο.

Λίγο πιο κάτω βρίσκεται η Ελλάδα με τον μέσο Έλληνα να αλλάζει κατά τη διάρκεια της ζωής του 10,6 συντρόφους. Το ίδιο σκορ έχει η Ταϊλάνδη και το Ισραήλ.

Οι λιγότερο φιλελεύθερες στο σεξ χώρες στη λίστα της World Population Review ήταν η Κίνα και η Ινδία, με τους πολίτες να κοιμούνται με 3,1 και 3,0 άτομα αντίστοιχα.

Οι 10  χώρες με τον μεγαλύτερο μ.ο σεξουαλικών συντρόφων

Αυστραλία (13,3)

Νέα Ζηλανδία (13.2)

Ισλανδία (13,0)

Νότια Αφρική (12,5)

Φινλανδία (12,4)

Νορβηγία (12.1)

Ιταλία (11,8)

Σουηδία (11.8)

Ελβετία (11.1)

Ιρλανδία (11.1)

ΗΠΑ (10.7)

Καναδάς (10.7)

Ταϊλάνδη (10.6)

Ελλάδα (10.6)

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα