Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΥγείαΓιατί δεν πρέπει να προσθέτετε ζάχαρη στον καφέ σας (BINTEO)

Γιατί δεν πρέπει να προσθέτετε ζάχαρη στον καφέ σας (BINTEO)

Λίγοι γνωρίζουν ότι η ποικιλία Arabica, μια από τις πιο διαδεδομένες ποικιλίες στον κόσμο, είναι η πιο αρωματική και λιγότερο πικρή ποικιλία επειδή περιέχει σε ποσοστό 8% φυσικά σάκχαρα, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό για την ποικιλία Robusta είναι 5%.

Η ζάχαρη που προσθέτετε στον καφέ δεν είναι ίδια με τα φυσικά σάκχαρα που περιέχει.

Τα πρόσθετα και επεξεργασμένα σάκχαρα, είναι επικίνδυνα και σε μεγάλες ποσότητες έχουν επιπτώσεις στην υγεία.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο γιατί δεν πρέπει να προσθέτετε ζάχαρη ή άλλα γλυκαντικά προϊόντα στον καφέ σας:

 

 

Πηγή: Natural Cures

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα