Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΥγείαΑσφαλιστικά πακέτα για διαγνωστικές εξετάσεις και ιατρικές επισκέψεις

Ασφαλιστικά πακέτα για διαγνωστικές εξετάσεις και ιατρικές επισκέψεις

- Advertisement -

Όλο και περισσότερο οι εταιρείες που ασχολούνται με την Υγεία και την ασφάλιση ενεργοποιούνται στον τομέα της πρόληψης, κάνοντας συνέργειες που παρέχουν στους πολίτες υπηρεσίες υγείας.

Ιδιαίτερο βάρος δίνεται στην πρόληψη και τη δημιουργία «πακέτων» ή ασφαλιστικών προγραμμάτων που προσφέρουν τη δυνατότητα επισκέψεων σε γιατρούς (κάποια απεριόριστες), ετήσιο τσεκ απ, διαγνωστικούς ελέγχους και ιατρικές πράξεις(κολονοσκόπηση, γαστροσκόπηση κ.α), υπηρεσίες αποκατάστασης, όπως οι φυσικοθεραπείες, καθώς και κάποιες άλλες παροχές υπηρεσιών ευεξίας. Σε κάποιες περιπτώσεις, δίνεται και η δυνατότητα καλύψεων σε επείγοντα περιστατικά.

Τα ειδικά αυτά προγράμματα εντάσσονται στην νέα τάση που αναπτύσσεται στην αγορά και εστιάζει στην συνεργασία ασφαλιστικών με κάποια διαγνωστικά κέντρα, ενώ δεν λείπουν και οι περιπτώσεις που εντάσσονται στις συνεργασίες αυτές και τραπεζικά ιδρύματα, που, άμεσα ή έμμεσα, ασκούν ασφαλιστική δραστηριότητα, δηλαδή προωθούν ασφαλιστικά προγράμματα.

Μέσα από αυτό το μικτό σχήμα συνεργασίας επιτυγχάνονται και οικονομίες κλίμακος, κάτι που επιδιώκεται σήμερα έντονα, αφού οι παροχές ιδιωτικής υγείας είναι ακριβές, ενώ παράλληλα δίνεται και ευχέρεια στους πολίτες να αποκτήσουν κάποια μικρή ή και μεγαλύτερη πρόσβαση στην ιδιωτική υγεία.

Μέσω αυτής της προσπάθειας, για την οποία οι πολίτες πρέπει να ενημερωθούν, να ρωτήσουν και να αναζητήσουν τις παροχές της κάθε περίπτωσης, διασφαλίζονται και υπηρεσίες πρόληψης και διάγνωσης με επισκέψεις σε γιατρούς ή συμβεβλημένα κέντρα, ενώ, όπως προαναφέρθηκε, υπάρχει και η περίπτωση κάλυψης επείγοντος περιστατικού.

Το μείζον θέμα σε όλα αυτά είναι η έρευνα του πολίτη, ώστε να καταγράψει τι προσφέρει η κάθε περίπτωση, ποιες ευελιξίες δίνει για επισκέψεις σε διαγνωστικά κέντρα ή γιατρούς και, φυσικά, πόσο στοιχίζει. Αυτές οι περιπτώσεις παροχών, μέσα από τις συνεργασίες ομίλων, δίνουν το προνόμιο να μπορεί ο καθένας να εξυπηρετηθεί άμεσα και να έχει σημαντικά οφέλη από τις παροχές που εστιάζουν στην πρόληψη, η οποία αποτελεί ένα κρίσιμο στοιχείο για κάθε άνθρωπο.

πηγή:ygeiamou.gr
- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα