Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΥγείαΑνοιχτό αύριο χωρίς ραντεβού το “Ιατρείο Πόνου” στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου

Ανοιχτό αύριο χωρίς ραντεβού το “Ιατρείο Πόνου” στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου

Την δυνατότητα να επισκεφτεί το “ Ιατρείο Πόνου και Παρηγορητικής Φροντίδας  του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου ” χωρίς ραντεβού θα έχουν οι πολίτες αύριο 7 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα η εν λόγω δομή θα είναι ανοιχτή από τις 10:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα. Η θεραπευτική ομάδα του Ιατρείου θα είναι στη διάθεση των, με στόχο την ενημέρωση, τη διάγνωση και τη θεραπεία του πόνου τους.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που εντάσσεται στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας Ανοιχτών Ιατρείων Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας που διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Θεραπείας Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας (ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α.), με σκοπό να γίνουν ευρύτερα γνωστές οι συγκεκριμένες δομές.

Η συγκεκριμένη δομή λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 2022, κάθε Τρίτη και Πέμπτη, εκτός των ημερών γενικής εφημερίας, στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, για εσωτερικούς και εξωτερικούς ασθενείς, ενώ αποτελεί παράλληλα και εκπαιδευτικό κέντρο. Τα ραντεβού κλείνονται μέσω του τηλεφωνικού κέντρου του Νοσοκομείου 2313323333 (Δευτέρα- Παρασκευή, 08:00-15:00, με αστική χρέωση) και του πενταψήφιου αριθμού 14741 (Δευτέρα-Παρασκευή, 08:00-20:00, χρέωση από σταθερό 1,08 ευρώ και χρέωση από κινητό τηλέφωνο 1,660 ευρώ/ 5′).

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα