Δεν θα το πιστέψετε ποιο φαγητό καίει πάντα ο Τζέιμι Ολιβερ – Επενέβη μέχρι και η πυροσβεστική (φωτό)

Δεν θα το πιστέψετε ποιο φαγητό καίει πάντα ο Τζέιμι Ολιβερ – Επενέβη μέχρι και η πυροσβεστική (φωτό)

Είναι διάσημος σεφ, ιδιοκτήτης πολλών εστιατορίων και συγγραφέας αρκετών βιβλίων μαγειρικής. Ο λόγος για τον Τζέιμι Όλιβερ, που αποκάλυψε ποιο φαγητό δεν μπορεί να μαγειρέψει – και θα εκπλαγείτε.

 

 

Όπως παραδέχτηκε ο ίδιος ο σεφ, δυσκολεύεται να κάνει φρυγανισμένο ψωμί χωρίς να το κάψει, σε σημείο, μάλιστα, που επενέβη μέχρι και η πυροσβεστική.

Μιλώντας στο περιοδικό Hello, στα εγκαίνια της καφετέριας « Hotpoint's Fresh Thinking Café» στο Λονδίνο, δήλωσε: «Το ένα και μοναδικό πρόβλημα που έχω ως σεφ και μάγειρας, το πράγμα που πραγματικά μπορώ να καταστρέψω, είναι το φρυγανισμένο ψωμί. Το καίω πάντα. Δεν ξέρω γιατί. Έχω κάψει ψωμί που προσπάθησα να το φρυγανίσω τόσο πολύ, που ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός και ήρθε η πυροσβεστική στο σπίτι μου. Μπορείτε να φανταστείτε πόσο ντροπιαστικό ήταν αυτό;».
Ένα απλό, φρυγανισμένο ψωμί, είναι αυτό που δυσκολεύει πάντα τον Τζέιμι ΌλιβερΈνα απλό, φρυγανισμένο ψωμί, είναι αυτό που δυσκολεύει πάντα τον Τζέιμι Όλιβερ

Τα παιδιά του, εν τω μεταξύ, μαθαίνουν μαγειρικές δεξιότητες από τον μπαμπά τους – συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια ένα μαχαίρι. «Άρχισα να διδάσκω στα παιδιά μου πώς να χρησιμοποιούν μαχαίρι από την ηλικία των 4 ετών. Φυσικά, οι άλλοι γονείς θα κάνουν ότι θέλουν, αλλά για μένα προσωπικά, το πώς πλένεις ένα μαχαίρι, το πού το βάζεις, το τι αγγίζεις με αυτό και το πώς μπορείς να το χρησιμοποιεί ένα παιδί, είναι βασικά».

Φωτογραφία: Pexels 

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.