Απίστευτη χλιδή σε κινηματογράφο στο Ντουμπάι (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Απίστευτη χλιδή σε κινηματογράφο στο Ντουμπάι (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Αναπαυτικές θέσεις, όπου μπορείς να βάλεις ψηλά τα πόδια σου, ατομικά τραπεζάκια για να απολαύστε το φαγητό σας και όχι πολύς κόσμος. Κάπως έτσι είναι η εμπειρία σε μια premium αίθουσα σινεμά στις περισσότερες χώρες του κόσμου.

 

Οχι, όμως, στο Ντουμπάι. Για την μεγαλύτερη πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων αυτά είναι ψιλοπράγματα.

Οι λάτρεις του κινηματογράφου στο Ντουμπάι μπορούν να παρακολουθήσουν την ταινία τους μέσα στην άνεση και πολυτέλεια που θυμίζει πεντάστερο ξενοδοχείο.

Οι λάτρεις του κινηματογράφου στο Ντουμπάι μπορούν να παρακολουθήσουν την ταινία τους μέσα στην άνεση και πολυτέλεια που θυμίζει πεντάστερο ξενοδοχείοΟι λάτρεις του κινηματογράφου στο Ντουμπάι μπορούν να παρακολουθήσουν την ταινία τους μέσα στην άνεση και πολυτέλεια που θυμίζει πεντάστερο ξενοδοχείο

Το Reel Cinemas βρίσκεται στο Dubail Mall και προσφέρει μια απίστευτα χλιδάτη εμπειρία. Οι καρέκλες είναι θυμίζουν ανάκλιντρο, ενώ διατίθενται μαξιλάρια και κουβέρτες. Οι επισκέπτες μπορούν μαζί με την ταινία να γευτούν πιάτα υψηλής γαστρονομίας και να απολαύσουν το ποτό τους.

«Δεν πρόκειται για μια απλή προβολή ταινίας, αλλά για ένα ολόκληρο ταξίδι», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Νταμιέ Λέιθαν, CEO της Emaar Entertainment, υπογραμμίζοντας τη τεχνολογία υψηλής ποιότητας που διαθέτουν οι αίθουσες, αλλά και την υψηλή αισθητικής τους.

 
 

Πολυτελείς στιγμές σε σινεμά στο Ντουμπάι (Φωτογραφία: reelcinemas)Πολυτελείς στιγμές σε σινεμά στο Ντουμπάι (Φωτογραφία: reelcinemas)

 iefimerida.gr

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.