Κιμ Γιονκ Ουν: Ο μοναδικός άνθρωπος που ταξιδεύει έχοντας μαζί του, την δική του τουαλέτα

Κιμ Γιονκ Ουν: Ο μοναδικός άνθρωπος που ταξιδεύει έχοντας μαζί του, την δική του τουαλέτα

Ο Βορειοκορεάτης ηγέτης,  Κιμ Γιονγ Ουν, είναι λίγο... ιδιόρυθμος και αυτό είναι γνωστό σε όλους. 

 

Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε πως , εκτός των άλλων, οι άνδρες ασφαλείας του τρέχουν γύρω από την αλεξίσφαιρη λιμουζίνα του όσο είναι μέσα εκείνος και ενώ είναι εν κινήσει. Όμως ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας φοβάται πολύ για την ζωή του και προστατεύεται από παντού, ενώ πάντα μεριμνά ώστε να μην μαθαίνουν πληροφορίες οι «εχθροί» του.

Συγκεκριμένα έχει μέχρι και φορητή τουαλέτα, την οποία και παίρνει μαζί του σε κάθε του ταξίδι. Ο λόγος είναι πως φοβάται πως οι «εχθροί» του μπορεί να έχουν στα χέρια τους δείγμα των κοπράνων του και έτσι να μπορέσουν να αντλήσουν πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του. Σύμφωνα με τα όσα είπε στη Washington Post Βορειοκορέατης πρώην μέλος της φρουράς του, ο Lee Yun-keol, «οι σωματικές εκκρίσεις του ηγέτη περιέχουν πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του και ως εκ τούτου δεν γίνεται να τις παρατήσουν».

Όπως είναι φυσικό την φορητή του τουαλέτα την πήρε μαζί του και στην Σιγκαπούρη, όπου θα πραγματοποιηθεί η ιστορική συνάντηση με τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ ΤΡάμπ.

Η εφημερίδα Chosun της Νοτίου Κορέας αναφέρει πως ο Κιμ μετέφερε στη Σιγκαπούρη την προσωπική του φορητή τουαλέτα ώστε «δύτες υπονόμων να μην έχουν πρόσβαση στα κόπρανα του ανώτατου ηγέτη».

«Είναι αδιανόητο για τη βορειοκορεατική κοινωνία ο ανώτατος ηγέτης της να χρησιμοποιήσει δημόσια τουαλέτα όταν περιοδεύει στη χώρα», δήλωσε ανώνυμη πηγή στην εφημερίδα Daily NK.

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.