Η στιγμή που ο Νετανιάχου μιμείται το χτύπημα των φτερών της κότας μαζί με τη νικήτρια της Eurovision

Η στιγμή που ο Νετανιάχου μιμείται το χτύπημα των φτερών της κότας μαζί με τη νικήτρια της Eurovision

Η φετινή νικήτρια της Eurovision επισκέφθηκε τον πρωθυπουργό του Ισραήλ που κατάφερε να της κλέψει τελικά τη δόξα στη συνάντηση κάνοντας την χαρακτηριστική κίνηση του τραγουδιού «I'm Not Your Toy»- το χτύπημα των φτερών της κότας.

 

Η Νέτα Μπαρζιλάι επισκέφθηκε τον Μπενιαμίν Νετανιάχου και την σύζυγό του Σάρα στην επίσημη πρωθυπουργική τους κατοικία, όπου ο ισραηλινός πρωθυπουργός έκανε μαζί της την χαρακτηριστική κίνηση του τραγουδιού της, αυτήν στην οποία μιμείται το χτύπημα των φτερών της κότας.

«Τι κέφι να συναντάς την Νέτα Μπαρζιλάι στην Ιερουσαλήμ! Όλοι σε αγαπάμε. Έφερες μεγάλη τιμή στη χώρα μας», έγραψε στο Twitter ο Νετανιάχου μετά τη συνάντηση που είχε χθες με τη νεαρή τραγουδίστρια το πρωθυπουργικό

Σε βίντεο που δημοσίευσε στο Twitter ο Ισραηλινός πρωθυπουργός φαίνεται μαζί με την Μπαρζιλάι να χτυπούν τους αγκώνες τους στο πλάι του σώματός τους, κάνοντας την χαρακτηριστική αυτή κίνηση που έκανε η νικήτρια της Eurovision κατά την παρουσίαση του τραγουδιού της.   

Φορώντας ένα φόρεμα σε στιλ γιαπωνέζικου κιμονό, η Νέτα Μπαρζιλάι κέρδισε το περασμένο Σάββατο τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό, που παρακολουθούν περισσότεροι από 200 εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο, ο οποίος έγινε φέτος στην Λισαβόνα.

  Χιλιάδες θαυμαστές της Μπαρζιλάι κατέκλυσαν τους δρόμους του Τελ Αβίβ για να πανηγυρίσουν για τη νίκη της, μετά την οποία το Ισραήλ θα είναι η χώρα που θα φιλοξενήσει τον διαγωνισμό της Eurovision το ερχόμενο έτος. 

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.