Χαλκιδική: Προσοχή σε όσους ψαρέψουν αύριο- Κινδύνους επιφυλάσσει ο καιρός

Χαλκιδική: Προσοχή σε όσους ψαρέψουν αύριο- Κινδύνους επιφυλάσσει ο καιρός

Σύμφωνα με το καιρικό δελτίο

αύριο το βράδυ ο καιρός επιφυλάσσει τοπικά φαινόμενα στη Χαλκιδική και ο Μετεωρολογικός Σταθμός Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής, μέσα από την σελίδα του στο facebook κρούει τον κώδωνα του κινδύνου.

 

Αναλυτικά:

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

τελευταία ημέρα του ιουλίου και η ζέστη θα παραμείνει σε όλη την χαλκιδική με αυξημένες τιμές δυσφορίας στα παραθαλάσσια τμήματα ενώ οι μέγιστες θερμοκρασίες θα φτάσουν τοπικά και τους 37 βαθμούς σε τμήματα μακριά από την θάλασσα.

Αύριο σάββατο ο καιρός -πρωτομηνιά- ο καιρός θα είναι και πάλι ζεστός με μικρή πτώση της θερμοκρασίας κατά 1 με 2 βαθμούς ενώ ηλιοφάνεια και πάλι θα επικρατήσει με μόνο λίγες νεφώσεις στα ορεινά τμήματα το μεσημέρι και το απόγευμα.

την νύχτα του σαββάτου προς την κυριακή θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μπόρες στα παραθαλάσσια τμήματα και την ανατολική χαλκιδική.

δείξτε προσοχή αύριο την νύχτα όσοι ψαρέυετε με βάρκες θα σημειωθούν κάποια τοπικά φαινόμενα.

την κυριακή ο καιρός θα είναι δροσερότερος σε σχέση με το σάββατο κυρίως στα ορεινότερα τμήματα ενώ οι θερμοκρασίες θα φτάνουν τους 30 βαθμούς το μεσημέρι, ενω ο καιρός θα είναι καλός με λίγες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά αυτήν την φορά.

Οι άνεμοι θα είναι γενικά ασθενείς και δεν θα δημιουργήσουν προβλήματα ενώ καλοκαιρία αναμένεται και την δευτέρα.

Καλό σαββατοκύριακο και καλό μήνα σε όλους!!

θερμοκρασία θάλασσας γύρω στους 28 βαθμούς κατά μέσο όρο με λίγο δροσερότερα νερά στο νοτιότερο άκρο της κασσάνδρας’’.