Τι καιρό θα κάνει το Σαββατοκύριακο

Τι καιρό θα κάνει το Σαββατοκύριακο

Διαβάστε αναλυτικά τι καιρό θα κάνει το Σαββατοκύριακο.

Σάββατο 12/5/2018

Στην ανατολική Θεσσαλία και την Εύβοια νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες, οι οποίες σταδιακά θα διαλυθούν. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις, οι οποίες σταδιακά θα αυξηθούν στα ορεινά της Πελοποννήσου, κατά μήκος της Πίνδου και στα υπόλοιπα βόρεια τμήματα και θα εκδηλωθούν καταιγίδες από το μεσημέρι και μετά. Ωστόσο, στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη υπάρχει πιθανότητα προς το απόγευμα να εκδηλωθούν σύντομες μπόρες μιρκής διάρκειας και σε πεδινότερα τμήματα μακρυά από την παράκτια ζώνη. Ο καιρός θα βελτιωθεί προς το βράδυ.

Άνεμοι: στα ηπειρωτικά μεταβλητοί ασθενείς. Στο Ιόνιο δυτικοί-βορειοδυτικοί 4-5 μποφόρ και στο Αιγαίο και τις παράκτιες περιοχές από Θεσσαλία και νοτιότερα από βόρειες-βορειοανατολικές διευθύνσεις 4-5 και στα ανατολικότερα και νοτιότερα τμήματα του Αιγαίου 6 και τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: νωρίς το πρωί θα πέσει στους 14-16°C στα πεδινά ηπειρωτικά (στους 11-12°C στη Θράκη) και στους 8-11°C σε ορεινά και ημιορεινά. Το μεσημέρι θα αγγίξει τους 24-26°C στα ηπειρωτικά, ενώ στα νησιωτικά τμήματα δε θα ξεπεράσει τους 19-21°C.

Κυριακή 13/5/2018

Περιορίζεται σταδιακά η αστάθεια την Κυριακή. Έτσι ο καιρός θα ξεκινήσει αίθριος με λίγες νεφώσεις, οι οποίες μέσα στη μέρα θα αυξηθούν στα ηπειρωτικά ορεινά, όπου και θα σημειωθούν καταιγίδες. Ωστόσο, δεν αναμέονται πλέον αυτές να επηρεάσουν πεδινά τμήματα. Προς το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί.

Άνεμοι: σε σταδιακή εξασθένηση. Θα επιμείνου από δυτικές βορειοδυτικές διευθύνσεις στο νότιο Αιγαίο έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο ως προς τις ελάχιστες τιμές.

 

northmeteo.gr

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.