Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΞενυχτούν έξω από την αστυνομία για να πάρουν ταυτότητες πριν βγουν οι...

Ξενυχτούν έξω από την αστυνομία για να πάρουν ταυτότητες πριν βγουν οι ψηφιακές – Πολλοί πιστεύουν πως θα υπάρχει… τσιπάκι (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -

Διαστάσεις λαμβάνει το τελευταίο διάστημα το φαινόμενο άρνησης από μερίδα πολιτών απέναντι στην έκδοση νέου τύπου ταυτότητας. Πρόκειται για μία διαδικασία στο πλαίσιο της ψηφιοποίησης του κράτους, η οποία έχει δρομολογηθεί για τα μέσα Σεπτεμβρίου, όμως δεν είναι λίγοι εκείνοι που υιοθετώντας θεωρίες συνωμοσίας – που διακινούνται κυρίως στο διαδίκτυο – φοβούνται πως οι νέες ταυτότητες θα περιλαμβάνουν κάποιου είδους … τσιπάκι!

Σε συνέχεια του ρεπορτάζ το Kozanimedia δημοσιεύει σήμερα φωτογραφία, με ώρα λήψης στις 2:40 τα ξημερώματα Παρασκευής προς Σαββάτου, έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης.

Όπως φαίνεται σχετικά, περίπου 15 άτομα, ανάμεσά τους και ένας ιερέας, έχουν στηθεί και περιμένουν έξω από την είσοδο, ώστε να… “πιάσουν” σειρά το πρωί του Σαββάτου για να εκδώσουν νέες ταυτότητες!Να σημειωθεί, πάντως, ότι από την Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης φαίνεται να φρόντισαν να δώσουν κάποια καρεκλάκια στους ανθρώπους, ώστε να μην παραμένουν όρθιοι.

Η πλειοψηφία όσων σπεύδουν τις τελευταίες ημέρες σε πολλά Αστυνομικά Τμήματα της χώρας το πράττει επειδή θεωρεί πως με τις νέου τύπου ταυτότητες που αναμένεται να εκδίδονται μετά τις 10 Σεπτεμβρίου (τουλάχιστον έτσι δήλωνε ο τέως, πλέον, υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νότης Μηταράκης) θα υπάρχει…τσιπάκι, μέσω του οποίου θα ελέγχουν τις κινήσεις μας μυστικές οργανώσεις, η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ και η… αποκαλούμενη (εδώ και 20 και πλέον χρόνια…) “Νέα Τάξη Πραγμάτων”.

Μάλιστα, οι πολέμιοι των νέων ταυτοτήτων οργανώνονται κυρίως μέσω κοινωνικών δικτύων, ενώ έχουν προγραμματίσει συλλαλητήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τις επόμενες ημέρες.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα