Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου του μοντέλου στη Χαλκιδική

Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου του μοντέλου στη Χαλκιδική

Έξι χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο του μοντέλου και χορεύτριας Ιωάννας Δημητριάδου σε τροχαίο δυστύχημα στη Χαλκιδική το 2014, η απόφαση του δικαστηρίου έφερε την απόλυτη ανατροπή.

Η 22χρονη Ιωάννα δεν ήταν εκείνη που οδηγούσε το όχημα, αλλά ο σύντροφός της, όπως αναφέρει το Star. 

«Ήθελα μόνο να αποδειχθεί η αλήθεια. Δεν ήθελα να λασπολογούν εις βάρος του παιδιού μου. Δικαιωθήκαμε. Τώρα ως γονείς νιώθουμε πως κάναμε το χρέος μας απέναντι στο παιδί μας», τόνισε στο Star η μητέρα της Ιωάννας, Πόπη Δημητριάδου.

«Ήμουν σίγουρη πως δεν οδηγούσε η κόρη μας το αυτοκίνητο. Φοβόταν πολύ. Έκαναν προχειροδουλειά για να βγάλουν το αρχικό πόρισμα. Καθώς περνούσε ο χρόνος ήθελαν να μας πείσουν πως το δικό μας παιδί ήταν αυτό που οδηγούσε» δήλωσε η μητέρα της.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στην όμορφη χορεύτρια έγινε στις 20 Ιουλίου του 2014 στην Χαλκιδική. Ο σύντροφος της κοπέλας, όπως αποδείχθηκε, έχασε τον έλεγχο του αυτοκίνητου πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και χτύπησε με σφοδρότητα σε νησίδα. Εκείνος μεταφέρθηκε στην εντατική, εκείνη έχασε τη ζωή της. Ο ιατροδικαστής ήταν εκείνος που έβγαλε το πόρισμα για το ποιος τελικά οδηγούσε το αυτοκίνητο.