Αυξήσεις στους λογαριασμούς του νερού στη Σιθωνία μετά από απόφαση... του δήμου (ΦΩΤΟ)

Αυξήσεις στους λογαριασμούς του νερού στη Σιθωνία μετά από απόφαση... του δήμου (ΦΩΤΟ)

Με απόφαση του δήμου Σιθωνίας, ανέβηκε η ελάχιστη κατανάλωση νερού σε όλους τους μόνιμους και μη κατοίκους. 

 

Αναγνώστης του Seleo που διατηρεί εξοχικό στην Νικήτη της Χαλκιδικής, καταγγέλλει στο Seleo μια απόφαση του δήμου, που τους υποχρεώνει να πληρώνουν υψηλούς λογαριασμούς νερού, κι ας μην μένουν στα εξοχικά τους! 

«Διατηρώ εξοχικό στη Νικήτη Χαλκιδικής. Σήμερα μου ήρθε με το ταχυδρομείο ο λογαριασμός ύδρευσης για το εν λόγω σπίτι. Ενώ κάθε χρόνο κυμαινόταν γύρω στα 90€ (ετήσιος), φέτος ανήλθε στα 245€! Πιστεύοντας ότι επρόκειτο για κάποιο λάθος στη μέτρηση, επικοινώνησα με τον δήμο όπου με ενημέρωσαν ότι δεν επρόκειτο για λάθος, αλλά πως μετά από απόφαση του δήμου, αποφασίστηκε πως σε όλα τα σπίτια θα χρεώνεται υποχρεωτικά ελάχιστη κατανάλωση 100 κυβικών μέτρων κατανάλωσης!» αναφέρει στο Seleo ο αναγνώστης.

 
«Πραγματικά δεν μπορούσα να το πιστέψω» λέει για τον "φουσκωμένο" λογαριασμό που άνοιξε, «θα χρεώνουν με το έτσι θέλω ΑΠΑΝΤΕΣ τεράστια ποσότητα κατανάλωσης για σπίτια που στην πλειοψηφία τους τους 9 από τους 12 μήνες του χρόνου παραμένουν κλειστά! Φυσικά τους δήλωσα ότι δεν θα πληρώσω (πως ουδείς θα πληρώσει) και πως αυτή η απολύτως αυθαίρετη απόφαση θα καταπέσει στα δικαστήρια»
 
Δείτε τον φετινό και περσινό λογαριασμό του αναγνώστη, που αποδεικνύει τα όσα υποστηρίζει:
logariasmos xalkidiki 02

logariasmos xalkidiki 02

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.