Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΚ. Μάλαμα : Τεράστιες ευθύνες όσων δεν ενέταξαν τη Χαλκιδική στο πρόγραμμα...

Κ. Μάλαμα : Τεράστιες ευθύνες όσων δεν ενέταξαν τη Χαλκιδική στο πρόγραμμα αντιχαλαζικής προστασίας. Να σπεύσει ο ΕΛΓΑ αύριο το πρωί στη Χαλκιδική

- Advertisement -

Η Κυριακή Μάλαμα, Βουλευτής Χαλκιδικής – Τομεάρχης Πολιτισμού ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. τοποθετήθηκε στη χαλαζόπτωση που έπληξε τη Χαλκιδική και ζητά άμεση εκτίμηση του ΕΛΓΑ για τα χωράφια.

Αναλυτικά:

“Οι χθεσινές βιβλικές καταστροφές σε περιοχές της Νέας Προποντίδας, του Πολύγυρου και της Κασσάνδρας έπληξαν ολοκληρωτικά την αγροτική παραγωγή. Η ζημιά σε καλλιέργειες ελιάς, βερίκοκων, οπωροκηπευτικών, αμπελιών είναι τεράστιες. Οι αγρότες είναι σε απόγνωση και περιμένουν, τουλάχιστον, να είναι από αύριο το πρωί οι εκτιμητές του ΕΛΓΑ στα χωράφια. Εμείς απαιτούμε να κινηθεί ο μηχανισμός τάχιστα και βέβαια να αποζημιωθούν στο 100% όλοι οι αγρότες, ανεξάρτητα από το ποιο στάδιο βρίσκεται η παραγωγή τους. Και βέβαια, θα πρέπει να αποδωθούν κι οι τεράστιες ευθύνες στην κυβέρνηση και στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την μη ένταξη της Χαλκιδικής στο πρόγραμμα αντιχαλαζικής προστασίας, παρά τις διαρκείς προειδοποιήσεις μας στο θέμα αυτό. Εμείς αύριο φέρνουμε το θέμα στη Βουλή και δεσμευόμαστε να είμαστε δίπλα στους πληγέντες σε κάθε τους βήμα.”

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα