Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023
Αρχικήseleo ΘέμαΧαλκιδική: Η παραλία “Αρμενιστής” με τα γαλαζοπράσινα νερά και την κατάλευκη αμμουδιά...

Χαλκιδική: Η παραλία “Αρμενιστής” με τα γαλαζοπράσινα νερά και την κατάλευκη αμμουδιά (Video drone)

Δεκαπέντε χιλιόμετρα μετά την Βουρβουρού και 132 από το κέντρο της Θεσσαλονίκης θα συναντήσετε την απέραντη, γαλαζοπράσινη και    μαγευτική παραλία του Αρμενιστή με την χοντρή-κατάλευκη αμμουδιά!

Μια παραλία όνειρο με θέα το Άγιον Όρος, το Περιβόλι της Παναγιάς όπως το αποκαλούν πολλοί. Όσοι την έχετε επισκεφτεί σίγουρα την έχετε βάλει στην καρδιά σας. Όσοι πάλι δεν τα έχετε καταφέρει, φέτος είναι η ιδανική στιγμή για να την επισκεφτείτε από κοντά! Μοιάζει σαν ένα εξωτικό νησί που στεφανώνεται από πυκνή βλάστηση, ενώ μαγεύει όποιον σταθεί τυχερός και αντικρίσει από κοντά την Ανατολή του ηλίου που κυριολεκτικά κρύβεται πίσω από την κορυφή του Άθωνα. Κάθε χρόνο μάλιστα βραβεύεται με την Γαλάζια Σημαία για τα πεντακάθαρα νερά της.

Μεγάλο μήκος της παραλίας, εδώ και πολλά χρόνια, ανήκει στο γνωστό, αγαπημένο κάμπινγκ της νεολαίας, τον “Αρμενιστή”, που είναι άριστα οργανωμένο, με πολλές υποδομές και δυνατότητες για τους επισκέπτες.

Για όσους δεν θέλουν να περάσουν μέσα από το κάμπινγκ για να μεταβούν στην παραλία, υπάρχει ένα μικρό μονοπάτι στα αριστερά για πρόσβαση σε αυτήν.

πηγή βίντεο Wind-up
πηγή φωτο armenistis.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 


Διαβάστε Ακόμα