Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΧαλκιδικήΧαλκιδική: To Parthenώn Film Festival επιστρέφει με μια αγκαλιά... ταινίες!

Χαλκιδική: To Parthenώn Film Festival επιστρέφει με μια αγκαλιά… ταινίες!

Μετά από ένα χρόνο απουσίας, το 6ο Parthenώn Film Festival – Σινεμά στο Χωριό επιστρέφει πιστό στην υπόσχεσή του για ένα αφιέρωμα σε αυτό που μας έλειψε περισσότερο το τελευταίο διάστημα, την αγκαλιά.

Λόγω των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας σχετικά με τη διοργάνωση εκδηλώσεων, το Φεστιβάλ αλλάζει προσωρινά στέγη. Οι προβολές για φέτος το καλοκαίρι θα φιλοξενηθούν από την Παρασκευή 9 Ιουλίου και για ένα τρίημερο, στο Ανοιχτό Θέατρο του Δημοτικού Σχολείου Νέου Μαρμαρά, με συγκεκριμένο αριθμό θέσεων και τήρηση όλων των απαραίτητων υγειονομικών μέτρων.

Οι «Διακοπές στη Ρώμη» του Γουίλιαμ Γουάιλερ, το «Γύρνα Πίσω» του Πέδρο Αλμοδόβαρ, οι «Χαμένοι στη Μετάφραση» από την Σοφία Κόπολα και το μικρού μήκους φιλμ «Το Δάσος» του Γιάννη Ακριβόπουλου αποτελούν το φετινό πρόγραμμα.

Την αφίσα του 6ου Parthenώn Film Festival σχεδίασε και επιμελήθηκε ο Γιώργος Ζάμπας.

Το 6ο Parthenώn Film Festival – Σινεμά στο Χωριό πραγματοποιείται με την ευγενική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και την χορηγία του φυσικού μεταλλικού νερού Ζαγόρι, της μπύρας FIX και του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής.

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για το Parthenώn Film Festival – Σινεμά στο Χωριό 
στο Facebook 
και στο Instagram.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα