Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΧαλκιδικήΧαλκιδική: Τρία βίντεο προωθούν τον βιώσιμο τουρισμό στον δήμο Αριστοτέλη

Χαλκιδική: Τρία βίντεο προωθούν τον βιώσιμο τουρισμό στον δήμο Αριστοτέλη

Σε ειδική θεματική ημερίδα εντός του ερχόμενου Ιουνίου, θα παρουσιαστεί Σχέδιο Δράσης του δήμου Αριστοτέλη για τον βιώσιμο τουρισμό, που συγκροτήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος SUSTOWNS, στο οποίο συμμετέχει ο δήμος, μαζί με τον δήμο Βόλβης με επικεφαλής εταίρο την ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΕ. Το σχέδιο περιλαμβάνει στρατηγική μάρκετινγκ και «πακέτο» βιώσιμου τουρισμού, με έμφαση στους στόχους της αειφόρου ανάπτυξης του ΟΗΕ.

Ήδη για λογαριασμό του δήμου Αριστοτέλη, στο πλαίσιο του ιδίου προγράμματος που υπάγεται στο ευρωπαϊκό INTERREG MED, ολοκληρώθηκε η παραγωγή τριών videos, για την προώθηση του βιώσιμου τουρισμού στην περιοχή και την ανάδειξη ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε τα τρία videos προβολής του δήμου Αριστοτέλη που παρήχθησαν στο πλαίσιο του προγράμματος SUSTOWNS:

VoxPOP 1:

VoxPOP 2:

Αφηγηματικό βίντεο:

Ο Δήμαρχος Αριστοτέλη κ. Στέλιος Βαλιάνος, δήλωσε σχετικά:

«Αξιοποιώντας ορθολογικά τα ιδιαίτερα φυσικά, πολιτισμικά μορφολογικά στοιχεία που διαθέτει ο τόπος μας και με έναν σχεδιασμό τουριστικής ανάπτυξης που θέτει -ούτως ή άλλως- στο επίκεντρο το βιώσιμο τουρισμό, όπως προκρίνει και το έργο SusTowns, αναδεικνύουμε τον Δήμο Αριστοτέλη σε “πιλότο” για άλλες ελληνικές- και όχι μόνο- μεσογειακές πόλεις. Η συμμετοχή του Δήμου Αριστοτέλη στο πρόγραμμα SusTowns, πιστοποιεί ότι διαθέτει τα εχέγγυα για την ανάπτυξη του Βιώσιμου φιλικού προς τ ο περιβάλλον Τουρισμού. Μέριμνα του Δήμου είναι και θα συνεχίσει να είναι η συνεχόμενη αναβάθμιση και ο εμπλουτισμός, όχι μόνο των μεθόδων προβολής, αλλά επίσης των υποδομών και των υπηρεσιών υποστήριξης αυτής της αναπτυξιακής προοπτικής, προφανώς με την διεκδίκηση από μέρους της πολιτείας, όσων παραμέτρων βρίσκονται εκτός δημοτικής αρμοδιότητας.»

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΕ, καθώς και την ιστοσελίδα του έργου SusTowns.

Πηγή: https://www.voria.gr/article/tria-vinteo-gia-tin-proothisi-tou-viosimou-tourismou-ston-dimo-aristoteli

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα